Wil jij schoonmaakproducten testen?

Word lid van ons testpanel!

SchoonGroep laat leden opleiden via SVS

SchoonGroep Nederland en SVS gaan de komende drie jaar samenwerken. SVS verzorgt voor de twintig leden van SchoonGroep Nederland alle groepen basisopleiding schoonmaken.

Schoongroep Nederland is een samenwerkingsverband van twintig middelgrote regionale schoonmaakbedrijven. Rob Burgmeijer van SchoonGroep Nederland over opleiden: “Het lijkt zo makkelijk: even een kantoor of een tankstation schoonmaken. Maar een goede opleiding is nodig. Bovendien hebben veel ervaren medewerkers na verloop van tijd behoefte aan vreemde ogen die over hun schouders meekijken om zo hun kennis op te frissen. Het gevolg is gemotiveerde medewerkers en minder fouten op de werkvloer. Een leuke bijkomstigheid bij het samen opleiden is het ontmoeten van collega’s van andere SchoonGroep-leden.”

Opleiden is een vak
Het aantal medewerkers dat de komende jaren wordt opgeleid, neemt naar verwachting alleen maar toe. SchoonGroep Nederland wilde het opleiden daarom centraal bij één aanbieder onderbrengen. Burgmeijer: “We hebben voor SVS gekozen, omdat zij haar sporen in de branche verdiend heeft. Natuurlijk zijn er alternatieven en wellicht tegen lagere kosten, maar opleiden is een vak. Een vak dat wat ons betreft thuishoort bij een kwalitatieve opleider met voldoende achtergrond.” www.svs-opleidingen.nl en www.schoongroep.nl

Launching Partners