Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

SBLplus helpt Ronald McDonald Huis Maastricht met gratis specialistische reiniging

Facilitair dienstverlener en groothandel SBLplus gaat kosteloos aan de slag voor het Ronald McDonald Huis in Maastricht. Medewerkers van het bedrijf gaan werkzaamheden uitvoeren op het gebied van specialistische reiniging. 

Geheel onverwacht afscheid nemen van een kind

Een van de initiatiefnemers, Kay Cörvers, ligt toe: “Tijdens de uitvoering van onze tweejaarlijkse (sponsor) glasbewassingsbeurten op de locatie van Ronald McDonald Huis Maastricht, dit voorjaar, was er een gezin die geheel onverwachts afscheid heeft moeten nemen van hun kind. Dit heeft zoveel indruk op onze groep gehad, dat wij vonden dat we iets moesten gaan organiseren voor deze geweldige stichting. En dat gaan we doen met ons eigen vakgebied.”

In de gehele organisatie is iets moois is ontstaan

SBLplus sluit daarbij aan bij de actieweek “Glazenwassers hebben hart voor zorg“ dat sinds enige jaren vanuit branchevereniging AWOG wordt georganiseerd. “Wij als organisatie vinden niet dat alleen onze glazenwassers hierbij betrokken moeten zijn, maar ook de algemene medewerkers. Zo is het gekomen dat er in de gehele organisatie iets moois is ontstaan en wij gezamenlijk op 15 december met een grote groep medewerkers onze specialistische werkzaamheden gaan uitvoeren.”

Besproken wat de wensen van Ronald McDonald Huis zijn

In nauw overleg met het Ronald McDonald Huis Maastricht is besproken wat de wensen zijn op het gebied van onderhoud aan het pand, zo stelt SBLplus op Facebook. “Om er voor te zorgen dat er op deze dag op een leuke en ontspannen manier wordt samengewerkt met ons team en de vele vrijwilligers van deze stichting zal er ook gezamenlijk geluncht gaan worden en krijgen we uitleg hoe het een en ander er aan toe gaat. Gezien de betrokkenheid van Hotel van der Valk te Heerlen met het Ronald McDonald Huis en zij het een geweldige actie vinden, stellen zij deze lunch ter beschikking. Met veel belangstelling zien we uit naar deze bijzondere actie.”

Partners