Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in
sponsored content

Draadloos stofzuigen zonder stof, rommel en gedoe

Een gloednieuwe, draadloze steelstofzuiger voor krachtige reiniging, een grotere capaciteit en volledig stofvrij legen. Numatic heeft het assortiment uitgebreid met de Numatic Quick.

Numatic Steelstofzuiger

Handig, lichtgewicht en krachtig, Numatic Quick zit boordevol nieuwe technologie en probleemloze functies, waaronder een slim pod-systeem voor stofvrij legen met één klik. Met meer capaciteit dan de meeste toonaangevende stofzuigers en tot 120 minuten krachtige draadloze prestaties, maakt Numatic Quick het stofzuigen gemakkelijker dan ooit, zonder stof, rommel en gedoe.

Stofvrij legen

Houd je van snoerloos schoonmaken, maar heb je genoeg van het vuile legen? Meer dan 60% van de gebruikers van draadloze stofzuigers is het daarmee eens. Numatic Quick verdicht stof in een gerecyclede filterpod met grote capaciteit en zorgt ervoor dat wat erin gaat, erin blijft. Hiermee worden onaangename, onhygiënische en allergie-opwekkende stofwolken vermeden. Door het vuil binnenin vast te houden met zijn stofvergrendeling, blijft Numatic Quick er zo goed als nieuw uit zien, gebruik na gebruik, zonder rommelige vuilophoping of filters om schoon te maken.

Enorme capaciteit

Draadloze stofzuigers zijn erg handig, maar de meeste hebben een kleine capaciteit en moeten na elk gebruik worden geleegd. Numatic Quick biedt een grotere capaciteit van 1 liter, waardoor stof wordt samengeperst in een slanke filterpod voor sneller, schoner en minder ledigen. Wanneer het eindelijk tijd is om te legen, gaat het legen snel, gemakkelijk en schoon. Verwissel je een nieuwe pod dan heb je gelijk weer gloednieuwe prestaties.

Numatic

Krachtige draadloze reiniging

Numatic Quick is overal op voorbereid. Zijn gemotoriseerde borstelkop levert tot 60 minuten krachtige draadloze reiniging via een afneembare lithium-ionbatterij en verwijdert gemakkelijk hardnekkig stof, vuil en dierenharen van tapijten en harde vloeren voor een vlekkeloos schone afwerking. De Numatic Quick wordt standaard geleverd met twee verwisselbare batterijen en levert hierdoor tot wel 120 minuten krachtige draadloze reiniging. Bovendien verwijder en reinig je de borstel gemakkelijk in enkele seconden zonder lastig gereedschap.

Accessoires voor elke klus

Voor moeilijk bereikbare plaatsen maken de handige accessoires Numatic Quick het schoonmaken gemakkelijk. Zijn 2-in-1 Combi Tool en spleetzuigmond zijn geweldig om bijvoorbeeld plinten en jaloezieën in topconditie te houden en met zijn extra handgreep kun je de hoogte aanpassen voor de perfecte schoonmaakpositie. Als klap op de vuurpijl wordt Numatic Quick ook geleverd met een geurcapsule om je ruimte fris en schoon te laten ruiken.

Eenvoudige bediening

De bediening is eenvoudig door de paar knoppen op de machine. Zo is de machine eenvoudig te starten en gaat deze met één druk op de knop op de power-modus. De lagere standaard stand zorgt voor een ietwat lagere zuigkracht, maar tegelijkertijd voor een langere werkduur. Daarnaast kan er gekozen worden om de borstel aan of uit te zetten.

De Quick is een waardevolle aanvulling voor de schoonmaker. Dit model is fantastisch om korte metten te maken met onverwachte vervuiling.

*Dit artikel is gesponsord door Numatic.

Partners