Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Trampe weg bij Rijksschoonmaakorganisatie, Stekelenburg volgt hem op

Rogier Trampe (foto) werkt niet meer voor de Rijksschoonmaakorganisatie. Hij was daar directeur van de operatie en ook nog plaatsvervangend algemeen directeur. Wie werkt waar in de schoonmaak?
In dit overzicht alle carrièreveranderingen in de schoonmaak op een rij. 

“De afgelopen drie jaar heb ik mij met veel trots ingezet om de Rijksschoonmaakorganisatie van start-up te transformeren naar een bloeiend en prachtig bedrijf”, stelt Trampe. “Een bedrijf waarin we de missie van goed werkgeverschap en goede dienstverlening dagelijks waarmaken. Ik heb het geweldig gevonden om mijn dromen en visie over leiderschap, organisatie inrichting en dienstverlening samen met mijn collega’s uit te mogen voeren. De fundamenten staan en voor mij is nu het moment gekomen om het stokje over te dragen en mij te richten op een nieuwe uitdaging.”

Trampe is eigenaar van Key Consultancy, een bureau dat zich richt op de inbesteding van schoonmaak. Voor de RSO was hij bij Hago Zorg directeur business development.

Missie over goed werkgeverschap

Trampe heeft de afgelopen jaren zich met veel passie en energie ingezet, schrijft de RSO op haar website.  “Om de RSO van start-up uit te bouwen tot een rijksuitvoeringsorganisatie waarin de missie omtrent goed werkgeverschap en goede dienstverlening nu dagelijks met meer dan 1200 medewerkers wordt waargemaakt. Wij zijn Rogier zeer erkentelijk voor zijn tomeloze en energieke inzet tijdens de opbouwjaren van de RSO en wensen hem veel succes in zijn verdere loopbaan.” 

Opvolging manager operatie 

De vacature die door het vertrek van Rogier ontstaat wordt per 1 juli ingevuld door drs. Hans Pieter Stekelenburg. Hij is momenteel projectleider en plaatsvervangend DT-lid bij de directie Inkoop-, Facilitair- en Huisvestingsbeleid bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Daarvoor werkte hij bij de Belastingdienst, onder meer als lid van het directieteam van het Centrum voor Facilitaire Dienstverlening.

Lees ook
RSO reageert op aantijgingen OSB: Geplande werkzaamheden worden gewoon uitbetaald
Rijksschoonmaakorganisatie (RSO) op zoek naar nieuwe directeur
OSB vecht Rijksschoonmaakorganisatie aan
Rijksschoonmaakorganisatie kampt met financiële problemen en werkdruk

Overig

Launching Partners