Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Partner of Choice: bij deze leveranciers kopen schoonmakers het liefst materialen en benodigdheden

Van emmers en moppen tot aan raamwissers en werkkarren: zonder goede materialen, geen goede schoonmaak. Het is immers de basis. In het Partner of Choice onderzoek vroegen we schoonmaakprofessionals met welke leveranciers van materialen en benodigdheden zij het liefst zaken doen.Volg Service Management op LinkedIn:

Het onderzoek werd uitgevoerd onder lezers en bezoekers van Service Management. Allereerst werd ze gevraagd of ze betrokken waren bij de inkoop van producten en/of diensten. Zo ja, dan werd gevraagd in welke categorieën zij inkochten. 85% van de ondervraagden bleek betrokken te zijn bij de inkoop van materialen en benodigdheden.

>> Lees ook: Met welke schoonmaakbedrijven doen facility managers het liefst zaken?

Toplijst en challengers

In deze categorie vroegen we welke leveranciers hun voorkeur hebben. Op basis van deze voorkeuren konden we een toplijst met de 10 meest genoemde leveranciers opstellen. Daarnaast hebben we een lijst met challengers opgesteld, deze bedrijven zijn wel genoemd door de ondervraagden, maar genieten nog een mindere bekendheid als leverancier van schoonmaakmaterialen en benodigdheden.

Benieuwd naar de top 10 en de challengers? Bekijk de onderzoeksresultaten hier >>

Lees ook:

Overig

Launching Partners