Mis niks en meld je aan voor de Service Management nieuwsbrief

Aanmelden

Omzetoverzicht: de tien grootste schoonmaakbedrijven van Nederland

Ieder jaar publiceert Service Management het marktonderzoek over de schoonmaakbranche. Een belangrijk onderdeel daarvan is het omzetoverzicht van Nederlandse schoonmaakbedrijven. Welke omzet boekten de schoonmaakbedrijven het afgelopen jaar? Wie is er gestegen in de ranglijst en wie moet er genoegen nemen met een plaats lager? En natuurlijk: wie is dit jaar de grootste? Volg Service Management op LinkedIn:

Wisseling van de wacht

Jarenlang was Hago het grootste schoonmaakbedrijf van Nederland, maar daar is nu verandering in gekomen. In 2019 werd Hago namelijk voorbijgestreefd door naaste concurrent CSU. De nieuwe nummer één liet een omzetgroei zien van 15,5 procent, waarmee het van 356 miljoen euro in 2018 groeide naar 411 miljoen in 2019. De belangrijkste oorzaak is de inlijving van de schoonmaakactiviteiten van ISS Facility Services. Deze activiteiten zijn volledig in de cijfers van 2019 meegenomen. Hago realiseerde een omzetstijging van 3,2 procent naar 383 miljoen euro.

De tien grootste schoonmaakbedrijven van Nederland

Het volledige omzetoverzicht met 68 schoonmaakbedrijven en de uitgebreide analyse van de schoonmaakbranche, kun je hier gratis downloaden. De top tien grootste schoonmaakbedrijven van Nederland verklappen we hier alvast:

Dit zijn de tien grootste schoonmaakbedrijven van Nederland en hun omzet over 2019

Meer weten?

Download dan gratis het volledige Service Management marktonderzoek.

Overig

Partners