Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

Inschrijving FMN Student Awards 2021 geopend

FMN heeft de inschrijving voor de prestigieuze FMN Student Awards 2021 geopend. De FMN Student Awards 2021 worden toegekend aan een bachelor- en masterstudent die in het studiejaar 2020-2021 de scripties met de meeste impact of grootste relevantie voor de ontwikkeling en innovatie van het facilitaire vakgebied hebben geschreven. Inschrijven voor de awards kan via het aanmeldingsformulier op de website van FMN en is mogelijk tot en met zondag 5 september 2021.Lees ook: FMN publiceert index: kosten schoonmaak omhoogVolg Service Management op LinkedIn:

Met de FMN Student Awards bevordert FMN samen met de facilitaire opleidingen in Nederland innovatief facilitair onderzoek door bachelor- en masterstudenten, en de ontwikkeling van het FM-vakgebied.

Selectieproces

Op basis van de managementsamenvattingen en het aanmeldingsformulier selecteert een beoordelingscommissie maximaal zes finalisten (drie bachelor- en drie masterstudenten) uit de inzendingen. Eind september / begin oktober worden deze namen bekendgemaakt. De geselecteerde scripties worden vervolgens beoordeeld door een vakjury aan de hand van beoordelingscriteria. Een belangrijk criterium is vanzelfsprekend de bijdrage die het onderzoek levert aan de ontwikkeling en innovatie binnen het facilitaire vakgebied. Verder kijkt de jury of er methodologisch degelijk onderzoek is gedaan, of er duidelijke en geadresseerde aanbevelingen worden gedaan en of de student voldoende objectief en kritisch is.

In de tussentijd nemen de zes finalisten samen met FMN een presentatievideo op die wordt gebruikt om FMN-deelnemers en andere geïnteresseerden te informeren over de relevantie van hun onderzoek. Op 25 november, tijdens het najaarscongres FMN Connect XL, bepalen de beoordelingen van de vakjury en die van het publiek gezamenlijk de nummer 1, 2 en 3. Het oordeel van de vakjury weegt daarbij voor zestig procent mee en dat van het publiek voor veertig procent.

Prijzen

De winnaars van de FMN Student Awards 2021 mogen een internationaal FM-congres in Europa bezoeken, zoals World Workplace Europe of EFMC (ter waarde van maximaal 1.500 euro). Daarnaast zijn er voor zowel de winnaars als overige finalisten nog andere prijzen, waaronder de mogelijkheid om een op het onderzoek gebaseerd artikel te publiceren.

Overig

Partners