Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

Marktonderzoek Waar staat jouw schoonmaakbedrijf in ons omzetoverzicht?

Het jaarlijkse marktonderzoek van Service Management is inmiddels niet meer weg te denken uit de branche. Vooral het omzetoverzicht is erg geliefd. Welke omzet wisten schoonmaakbedrijven in 2020 binnen te harken? Wie is -ondanks corona- gegroeid en wie moest inkrimpen? Benieuwd waar jouw bedrijf staat? Doe dan mee!

Ieder jaar voert Service Management het marktonderzoek uit, onder meer bekend van het geliefde omzetoverzicht.

Lees hier het marktonderzoek van afgelopen jaar:

Behaalde omzet van schoonmaakbedrijven 2020

Het marktonderzoek heeft twee doelen. Ten eerste willen we de omzet van schoonmaakbedrijven over het afgelopen jaar inzichtelijk maken. Hierin maken we ook de vergelijking naar eerdere jaren: zijn de schoonmaakbedrijven gegroeid of moesten ze genoegen nemen met minder? En wat zijn de effecten van corona?

Ten tweede zijn we benieuwd naar de verwachtingen van 2021. Verwachten schoonmaakondernemers te groeien op het gebied van omzet en personeelsbestand? Of zijn de vooruitzichten minder positief?

Jouw hulp nodig

Hiervoor hebben we jouw hulp nodig! Deel via deze vragenlijst de gegevens van jouw schoonmaakbedrijf, zodat we die kunnen meenemen in de analyse. Hoe meer bedrijven meedoen aan het onderzoek, hoe completer het overzicht.

Uiteraard gaan we zeer zorgvuldig met jouw cijfers om. De redactie van Service Management wordt bijgestaan door de Research Director van Vakmedianet en door financiële experts van Corporate Finance International (CFI).

>>KLIK HIER OM NAAR DE VRAGENLIJST TE GAAN<<

Laatste nieuws

Ondernemen

Partners