Visschedijk staat in Nederland bekend als partner in de schoonmaak, catering en facilitaire dienstverlening. Ook het Franse ATALIAN is actief in de facilitaire sector, maar opereert over de hele wereld. Directielid Luc Kok benadrukt dat de naamswijziging geen invloed heeft op de kwaliteit die het bedrijf levert in Nederland: “Onze kracht is én blijft de sterke lokale binding. Onze medewerkers in Nederland kennen hun klanten al jaren. Wij zijn bekend in de verschillende regio’s en kennen de markt. Hoe internationaler wij door deze stap ook worden, wij zullen ons werk ook in Nederland altijd op de vertrouwde en vooral succesvolle Visschedijk manier blijven doen: dichtbij, bereikbaar en aanspreekbaar.”
Green Kitchen
Commercieel directeur John van de Bunt laat weten dat zij niet alleen de kwaliteit blijven leveren die klanten van hen gewend zijn. Ook de focus op betrokkenheid en sociaal ondernemerschap blijft ongewijzigd. Het enige dat klanten gaan merken van de naamswijziging, is de nieuwe huisstijl van de facilitaire organisatie. De cateringtak van Visschedijk krijgt ook een nieuwe naam. Die tak gaat begin dit jaar verder onder de naam Green Kitchen.