Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

Tork Vision Schoonmaken internationaal erkend met GBAC STAR accreditatie

De schoonmaakoplossing Tork Vision Schoonmaken is aangesloten bij GBAC STAR. Daarmee is de methode internationaal erkend als een van de beste methoden op het gebied van reiniging, desinfectie en de preventie van infectieziekten.

De schoonmaakoplossing van Tork richt zich op datagestuurd schoonmaken, om de efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid van de schoonmaak te verhogen en kosten te reduceren. Door middel van realtime data kan de schoonmaak gemakkelijker afgestemd worden op gebruik van een object en kunnen aanpassingen in hygiëneprotocollen gemakkelijker doorgevoerd worden. “In de loop der jaren hebben onze klanten ingezien dat datagestuurde schoonmaak nog veel meer voordelen oplevert dan slimmere personeelsbezetting en optimale schoonmaakfrequenties", vertelt Eric Kleinpeter, Services and Solutions Director bij Essity‘s Professional Hygiene business. "Het gebruik van de inzichten uit realtime data heeft ertoe geleid dat ze hun hele manier van werken hebben getransformeerd. Bovendien hebben ze zowel hogere personeelstevredenheid als betere resultaten behaald door personeel in staat te stellen slimmer en efficiënter te werken.”

GBAC STAR enige accreditatie

GBAC STAR is de enige accreditatie op het gebied van uitbraakpreventie, -respons en -herstel in de schoonmaakbranche en is een programma van de Global Biorisk Advisory Council (GBAC). GBAC is een divisie van de wereldwijde branchevereniging voor schoonmaakleveranciers ISSA. Met het STAR programma maakt GBAC niet alleen duidelijke aan welke hygiëne- en veiligheidsnormen schoonmaakoplossingen- en programma’s volgens hen moeten voldoen. Het programma ondersteunt bedrijven ook bij het vaststellen van protocollen en biedt trainingen aan.

"Het kan voor besluitvormers overweldigend zijn om de beste apparatuur, chemicaliën of programma's te selecteren, als je kijkt naar de hoeveelheid keuzemogelijkheden op de markt," zegt Patricia Olinger, Executive Director bij GBAC. "Met de GBAC STAR-registratie is het duidelijk welke oplossingen en programma's door deskundigen zijn getoetst en voldoen aan een bepaalde hygiëne- en veiligheidsnorm. Dit stelt managers in staat om medewerkers beter uit te rusten en op te leiden, zodat zij de publieke gezondheid gemakkelijker en effectiever kunnen waarborgen."

Ook interessant:

Laatste nieuws

Ondernemen

Partners