Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Top 10: leveranciers schoonmaakmachines

Met de inzet van schoonmaakmachines wordt het zware werk van schoonmakers enigszins verlicht. Machines schelen niet alleen tijd, fysieke kracht én chemie, maar dragen ook bij aan het imago van een organisatie. Zo’n moderne schrobzuigmachine is een prachtig visitekaartje.Volg Service Management op LinkedIn:

Maar er zijn veel aanbieders op de markt. Dus waar moet je zijn om een goede machine in te kopen? Om schoonmaak professionals op weg te helpen in het samenstellen van longlist voor de juiste partnerkeuze voerde Service Management het Partner of Choice onderzoek uit.

‘Met welke partner doe je het liefst zaken?’

We hielden een enquête onder lezers en bezoekers van Service Management. 73 procent van de ondervraagden bleek betrokken te zijn bij de inkoop van schoonmaakmachines. Zij beantwoorden een simpele vraag: ‘Met welke partner doe je het liefst zaken op het gebied van schoonmaakmachines?’ Vervolgens vroegen we ze de leveranciers op volgorde van voorkeur te rangschikken. Op deze manier konden we een top- en challengerlijst samenstellen.

Bovenaan de top 10 vinden we, respectievelijk, Numatis, Nilfisk en Diversey. De challengerlijst bestaat uit bedrijven die wel genoemd zijn door ondervraagden, maar die nog minder bekend zijn dan de top 10 bedrijven. Deze bedrijven kunnen we als uitdagers van de top 10 zien en wellicht vinden we ze volgend jaar wel in de top 10.

Benieuwd naar de top 10 en de challengers? Bekijk de onderzoeksresultaten hier >>

Lees ook:

Laatste nieuws

Ondernemen

Launching Partners