Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

Slimm Facility Services start sociale onderneming: Blankers Maatschappelijk

Slimm Facility Services (moederbedrijf van o.a. Blankers Schoon) heeft per 1 juli haar dienstverlening uitgebreid met een sociale onderneming: Blankers Maatschappelijk. Hiermee wil de organisatie binnen de volledige keten toonaangevend zijn op het gebied van sociaal ondernemen en duurzame inzetbaarheid.

De facilitaire dienstverlener kiest er met deze stap voor om haar sociale strategie afzonderlijk te organiseren.

Kansengelijkheid

Blankers Maatschappelijk focust op kansengelijkheid in de arbeidsmarkt en tracht daarmee de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen. "Om zo een passende arbeidsplek te realiseren, waar mensen gerespecteerd en gewaardeerd worden", aldus de aankondiging van het nieuwe bedrijf.

Klanten en leveranciers stimuleren

Blankers Maatschappelijk stelt niet alleen mensen met een arbeidsbeperking op eigen plekken te werk, maar stimuleert ook haar leveranciers en opdrachtgevers om sociaal (en duurzaam) te ondernemen.

Sterker nog; door gebruik te maken van deze sociale dienstverlening voldoen opdrachtgevers in de toekomst eveneens aan hun SROI-verplichting, vanwege de PSO 30+ certificering. De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het meetinstrument en keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet- en zichtbaar maakt.

Onderdeel van Slimm Facility Services

Blankers Maatschappelijk maakt onderdeel uit van Slimm Facility Services en is trotse zuster van Blankers Schoon, Blankers Specialistisch, Slimm Facilitair en Schoner Werken.

Lees ook

Laatste nieuws

Ondernemen

Partners