Mis niks en meld je aan voor de Service Management nieuwsbrief

Aanmelden

Sandy kijkt terug op winnen Schoonmaker van het Jaar: “Ik wist niet wat me overkwam”

De inschrijvingen voor de Golden Service Awards 2022 staan inmiddels wagenwijd open. Schoonmaakbedrijven kunnen tot september hun gegadigden voor maar liefst vier categorieën opgeven: Schoonmaakteam van het Jaar, Leidinggevende van het Jaar, Glazenwasser van het Jaar, én natuurlijk Schoonmaker van het Jaar. In 2018 ging Sandy Varion er met de titel Schoonmaker van het Jaar vandoor. “Een hele eer”, blikt ze erop terug. 

Super om mee te maken

Vanaf het moment dat Sandy werd uitgeroepen tot Schoonmaker van het Jaar, stond haar leven op z’n kop. “In het begin wist ik niet wat me overkwam. De radio belde en ik kwam zelfs op tv, dat was echt super om mee te maken. Ik vond het een hele eer”, blikt Sandy terug op de “hele leuke periode”.

Wij zijn schoonmakers, maar voor de bewoners zijn we nog zoveel meer dan dat

Geholpen in het werk

Maar behalve alle media-aandacht, heeft de prijs haar meer gebracht; het heeft haar geholpen in haar werk. “Wat ik nu bereikt heb, is veel meer samenwerking met de verpleging”, legt Sandy uit. “Er wordt nu goed naar ons schoonmakers geluisterd. We doen ons werk uiteindelijk allemaal om dezelfde reden: voor de bewoner. En dat hij of zij het op z’n oude dag zo comfortabel mogelijk heeft. Dat is ons streven. Gelukkig werk ik op een top locatie, Beukeloord, waar veel mogelijk is. Ze hebben voor onze ideeën altijd een luisterend oor en we worden gewaardeerd. Dat is wat ik wilde bereiken en dat is gelukt. Want ja, wij zijn schoonmakers, maar voor de bewoners zijn we nog zoveel meer.”

Golden Service Awards 2022

Tot 1 september kunnen schoonmaakbedrijven of opdrachtgevers via www.goldenserviceawards.nl hun gegadigden voor de titels Schoonmaker van het Jaar, Leidinggevende van het Jaar, Schoonmaakteam van het Jaar en Glazenwasser van het Jaar inschrijven.

Lees ook

Laatste nieuws

Ondernemen

Partners