Mis niks en meld je aan voor de Service Management nieuwsbrief

Aanmelden

RAS en SVS bieden e-learning gezondheidszorg nu klassikale lessen niet mogelijk zijn

Brancheopleider SVS en de RAS stellen twee e-learningpakketten beschikbaar voor het schoonmaken in de gezondheidszorg. De e-learning van SVS-TrEx is bedoeld voor huidige én nieuwe schoonmaakmedewerkers in ziekenhuizen, verpleeghuizen en verzorgingshuizen. De pakketten zijn voorlopig tot 1 juli 2020 beschikbaar, waarbij de RAS tijdelijk de kosten van de e-learning voor haar rekening neemt.Let op: Er zijn slechts 2.000 RAS-vergoedingen beschikbaar.Volg Service Management op LinkedIn:

Goed schoonmaken juist nu extra belangrijk

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is goed schoonmaken nu extra belangrijk. SVS-directeur Charles Scholte: “De e-learning van SVS-TrEx is zeer geschikt om de kennis van schoonmakers die al in de gezondheidszorg werken te actualiseren, te verbreden en te verdiepen. Daarnaast zijn de modules zeer geschikt om schoonmakers uit stilgevallen sectoren snel en adequaat te instrueren om op verantwoorde wijze in een zorginstelling aan het werk te gaan. Juist nu.”


LEES OOK: OSB, FNV en CNV: 5 miljoen ter beschikking voor schoonmaakbranche


Twee e-learningpakketten voor schoonmakers in de gezondheidszorg

Schoonmaken in de Gezondheidszorg – Cure (ziekenhuizen)
Onderwerpen: Introductie, Werkkast en materiaalwagen, Sanitair, Handhygiëne, Algemene ruimtes, Persoonlijke hygiëne, Patiëntenkamer, Micro-organismen, Isolatiekamer, Desinfectie, Cytostatica.

Schoonmaken in de Gezondheidszorg – Care (verpleeghuizen en verzorgingshuizen)
Onderwerpen: Introductie, Materialen en middelen, Sanitair, Handhygiëne, Persoonlijke hygiëne, Cliëntenkamer, Help, een uitbraak!, Micro-organismen, Desinfectie, Cytostatica.

Gemiddelde duur van zes uur

De e-learning is dag en nacht via ras.svs-trex.nl beschikbaar, zowel op pc, tablet, laptop als mobiel. Elk van de 2 pakketten is gemiddeld in 6 uur af te ronden. Na succesvolle afronding ontvangt de deelnemer een ‘SVS Verklaring van Deelname’.

Interesse? Eerste 2000 aanmeldingen zijn gratis

Aanmelden? Werkgevers die gebruik willen maken van dit unieke aanbod kunnen mailen naar aanmelden@svs-opleidingen.nl. SVS stemt met de werkgever af voor welke medewerkers zij de e-learning mogen klaarzetten en deelnemers krijgen een inloginstructie voor ras.svs-trex.nl. De werkgever krijgt zelf ook een inlog om de voortgang van werknemers te kunnen monitoren. Het is niet mogelijk plaatsen te reserveren. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst verwerkt.

Laatste nieuws

Ondernemen

Partners