Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

Prinsjesdag 2020: de veranderingen voor schoonmaakondernemers (whitepaper)

Nederland moet niet bezuinigen, maar investeren in baanbehoud, goede voorzieningen en een schoner land. Dat was de boodschap die koning Willem-Alexander uitsprak namens de regering tijdens de troonrede in de Grote Kerk.

>> Whitepaper ‘Prinsjesdag 2020: de veranderingen voor schoonmaakondernemers’ direct downloaden <<

Ook interessant
info en inschrijven

“Juist in tijden van plotselinge schokken is het zaak om oog te houden voor de lange termijn.” Hij waarschuwt daarbij dat Nederlanders zich schrap moeten zetten voor een zware economische terugslag veroorzaakt door de coronacrisis.

Voorspellingen voor de economie

Wanneer er geen nieuwe grootschalige contactbeperkingen nodig zijn, beraamd het Centraal Planbureau (CPB) de krimp van de  economie in 2020 met 5%, gevolgd door ruim 3% groei in 2021. Daarnaast blijkt uit de Macro Economische Verkenning (MEV) dat de werkloosheid in 2021 oploopt tot 5,9%, dit zijn 545.000 mensen.

Wat verandert er voor jou?

Traditiegetrouw brengen de nieuwe plannen van het kabinet meerdere wijzigingen voor ondernemers met zich mee. Wat betekenen de plannen om te investeren voor jou als schoonmaakondernemer? Bijvoorbeeld voor de belasting die je afdraagt, hoe je met jouw personeel moet omgaan en andere wetgeving die jou kan raken. Wat kun je verwachten? Waar moet je op letten? In deze whitepaper zetten we de wijzigingen voor je op een rij.

Download hier deze whitepaper

Laatste nieuws

Ondernemen

Partners