Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

Partner of Choice 2021: Met wie doen schoonmaakbedrijven het liefst zaken?

Vandaag lanceert Service Management hét leveranciersoverzicht van de schoonmaakbranche: Partner of Choice 2021. Voor het tweede jaar op rij wordt duidelijk met wie schoonmaakbedrijven het liefste zaken doen voor de inkoop van producten en diensten.

Waar kopen schoonmaakbedrijven het liefst materialen, middelen, machines of sanitairproducten? Bij wie kloppen schoonmaakprofessionals het liefst aan voor opleidingen of voor digitale oplossingen? En welke schoonmaakgroothandels zijn het meest geliefd?

Het Partner of Choice onderzoek 2021 geeft antwoord op die vragen. Meer dan 400 lezers en bezoekers van Service Management hebben hun voorkeuren via een enquête met ons gedeeld. Daardoor konden wij met zorg dé toplijst en een challengerslijst samenstellen: wie zijn de partners of choice van schoonmaakprofessionals?

Resultaten in digimagazine

De resultaten van het Partner of Choice onderzoek zijn vanaf vandaag online te lezen in het daarvoor gecreëerde Partner of Choice by Service Management digimagazine. Dit magazine bevat naast de onderzoeksresultaten ook interessante interviews met leveranciers en is gratis te lezen.

Laatste nieuws

Ondernemen

Partners