Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

Oproep: Ben of ken jij een jong schoonmaaktalent? Vertel jouw verhaal aan Service Management!

Voor het magazine van Service Management zijn we op zoek deelnemers voor de nieuwe rubriek Jong Talent. In deze rubriek geven jonge schoonmaakprofessionals hun toekomstvisie op de schoonmaak, delen ze hun ervaringen en geven ze een inkijkje in wie zij zijn en wat hen beweegt.

In Service Management 6 verscheen ons eerste jonge talent Niek Besuijen, ondernemer en medeoprichter van Excentr: “een merk dat de meest ‘badass’ schoonmaakmachines ter wereld bouwt.” Hij vertelt onder andere over zijn bedrijf, waarom hij heeft gekozen voor de schoonmaak, wat volgens hem de belangrijkste schoonmaaktrend is en wat hem inspireert in het dagelijks leven.

Werk jij in de schoonmaakbranche – functie maakt niet uit – en ben jij 35 jaar of jonger? Of ken je iemand die een Jong Schoonmaaktalent is? Mail dan naar ronaldbruins@vmnmedia.nl >>

Ben of ken jij een jong schoonmaaktalent? Vertel ons jouw verhaal!

Ondernemen Nieuws

Ben of ken jij een jong schoonmaaktalent? Vertel ons jouw verhaal!

In de vaste rubriek Jong Talent, van het magazine van Service Management, geven jonge schoonmaakprofessionals hun toekomstvisie op de schoonmaak, delen ze hun ervaringen en geven ze een inkijkje in wie zij zijn en wat hen beweegt. Ken jij of ben jij een jong schoonmaaktalent? Vertel ons jouw verhaal!

Laatste nieuws

Ondernemen

Partners