Mis niks en meld je aan voor de Service Management nieuwsbrief

Aanmelden

ISS, Compass Group en CSU uitgeroepen tot Top Employers

In 2022 zijn drie facilitair dienstverleners erkend als 'Top Employer' door het gelijknamige Top Employers Institute. ISS Facility Services, Compass Group Nederland en CSU kregen deze week het certificaat uitgereikt.

Voor schoonmaakbedrijf CSU is dit het negende jaar op rij dat zij zich Top Employer mogen noemen. Compass Group Nederland ontving het certificaat voor het derde jaar op rij. Voor ISS Facility Services is dit de eerste keer.

63 Top Employers in Nederland

Het Top Employers Institute is de wereldwijde autoriteit voor de erkenning van opvallend goed werkgeverschap. Via het certificeringsprogramma zijn dit jaar 1.857 Top Employers gecertificeerd en erkend, waarvan 63 in Nederland. De organisaties die zijn gecertificeerd vormen een voorbeeld op HR-beleid voor andere bedrijven, omdat ze zich voortdurend inzetten om de werkomgeving van hun medewerkers te versterken.

Lees ook:

CSU: "We zijn één team"

Marco Gramser, HR Directeur bij CSU: “Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan de warmte en het gevoel van persoonlijke relaties. Iedereen is welkom. Dit certificaat onderschrijft wat we bij CSU ook zonder die onderscheiding voelen: we zijn één team."

ISS Facility Services: "People make places"

People & Culture Director Gemmie Hermens van ISS Facility Services is trots op deze prestigieuze erkenning: “Goed werkgeverschap en zorg voor onze mensen heeft onze voortdurende aandacht, zeker gezien de huidige arbeidsmarktkrapte. We zetten onverminderd in op de verdere ontwikkeling van ons HR-beleid. Dit doen we onder andere op de gebieden duurzame inzetbaarheid, diversiteit en inclusie, talentmanagement, digitalisering, employee benefits, organisatiecultuur en onboarding. Vooral ook met het doel om met supergemotiveerde medewerkers die trots zijn om bij ons te werken, nog klant- en servicegerichter te worden.”

Het is onze grootste uitdaging werkplekken gezonder, productiever en leuker te maken.

Manager Talent Acquisition and Learning & Development Floor Reurslag vult aan: “ISS gaat regelmatig met medewerkers in gesprek en onderneemt direct actie op aandachtspunten die vanuit die evaluaties naar boven komen. Ook besteden we veel aandacht aan trainingen en persoonlijke ontwikkeling. Dat zorgt aantoonbaar voor gemotiveerde en vakkundige medewerkers die met plezier en trots hun werk doen. Het is onze grootste uitdaging werkplekken gezonder, productiever en leuker te maken. Niet voor niets zeggen we bij ISS: ‘People make places en places make people’.”

Compass Group: Mensen bepalen succes van de organisatie

Jaques de Hulster, HR Directeur bij Compass Group Nederland, zegt: "Het succes van onze organisatie staat met de kwaliteit én diversiteit van onze mensen. Onze medewerkers verdienen dan ook de beste werkplek en we vinden het vanzelfsprekend dat we ons continue blijven inzetten om ons personeelsbeleid te verbeteren."

Lees ook:

Laatste nieuws

Ondernemen

Partners