Wil jij schoonmaakproducten testen?

Word lid van ons testpanel!

ICS Groep nieuwe schoonmaakpartner van busmaatschappij Keolis

ICS Groep verzorgt het rijklaar- en schoonmaakproces van bussen en de reiniging van kantoren en pauzeruimtes voor busmaatschappij Keolis. Het gaat om een zestal locaties: Almere, Amersfoort, Bunnik, Mijdrecht en Montfoort. Het contract ging in op 1 januari 2020 en kent een looptijd van vier jaar.Volg Service Management op LinkedIn:


LEES OOK: Visie grootste schoonmaakbedrijven: ICS Groep laat meer toegevoegde waarde zien


Een gelijkwaardige kwaliteitspartner

Keolis Nederland zocht een schoonmaakpartner die voldoet aan de eisen die de busmaatschappij ook voor zichzelf stelt. Een partner, die sociaal en verantwoord onderneemt, die kwaliteit en processen borgt met de gecertificeerde kwaliteitssystemen ISO-14001 en ISO-9001. Naast de gevraagde ISO-certificaten beschikt ICS Groep ook over NEN4400-1 en niveau 3 van de CO2 prestatieladder.

“Hieruit blijkt de ambitie om uitstekende dienstverlening te combineren met zorg voor mens en omgeving. Het feit dat ICS Groep veel relevante ervaring heeft opgedaan bij openbaar vervoersbedrijven zoals GVB, BRU, NS Stations en Connexxion, maakte de keuze voor ICS Groep gemakkelijk”, aldus het schoonmaakbedrijf in een persbericht.


LEES OOK: Gouden tip voor opstart bij nieuwe klant: manage de verwachtingen!


Samen doorontwikkelen

Keolis heeft uitgesproken tevreden te zijn na de eerste maand van samenwerking en een duidelijk verschil te zien ten opzichte van de laatste maanden van 2019. “De communicatie verloopt heel prettig. ICS Groep luistert en reageert adequaat met een productieve houding”, aldus Keolis.

In een eerste evaluatie is de wens uitgesproken om samen door te ontwikkelen. ICS Groep draagt punten aan om het werk veiliger en werkbaarder te maken, zoals het maken van een veiligheidsvideo voor schoonmaakmedewerkers. ICS Groep gelooft dat informatie op deze manier helder overkomt en beter beklijft.

Duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en social return

Belangrijke thema’s voor zowel Keolis als ICS Groep zijn duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en social return. Er is met elkaar gesproken over het aanbieden van ontwikkeltrajecten aan onder andere leerlingen van het ROC en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals statushouders. Ook is het idee ontstaan om schoonmakers op leeftijd – met meer ambitie – de kans te bieden om zich, via Keolis, gefaseerd te laten omscholen tot buschauffeur.

Laatste nieuws

Ondernemen

Launching Partners