Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

HSO Schoonmaakservice krijgt aanbesteding Stichting DUWO gegund

Op 1 juli 2022 hebben Stichting DUWO en HSO Schoonmaakservice bv (onderdeel van De Haan Facilitaire Dienstengroep) een samenwerkingsovereenkomst getekend. De omvangrijke opdracht omvat diverse schoonmaakwerkzaamheden in twee woontorens in Amstelveen, tien woontorens in Hoofddorp en één woontoren in Haarlem.

Om de aanbesteding in goede banen te leiden, had DUWO adviesbureau Atir in de arm genomen. Met de hulp van het adviesbureau ging de stichting op zoek naar een geschikte partner om een langdurige samenwerking mee aan te gaan. Die partner hebben ze gevonden in schoonmaakbedrijf HSO.

Meerdere specialiteiten

De opdracht bestaat uit meerdere schoonmaakservices:

  • dagelijks schoonmaken van verkeersruimten;
  • dagelijkse schoonmaak en periodieke diepreiniging gemeenschappelijke keukens;
  • schoonmaak verschillende bedrijfsruimtes;
  • schoonmaak buitenterreinen;
  • twee keer per jaar mutatieschoonmaak van circa 350 studentenwoonunits: uitruimen, schoonmaken, herinrichten, alsmede het aanleveren van bed- en badlinnen en keukeninrichting;
  • uitvoeren van incidentele en ad hoc werkzaamheden.
Schoonmaakbedrijf Mabeon wint aanbesteding Laborijn

Branche Nieuws

Schoonmaakbedrijf Mabeon wint aanbesteding Laborijn

Het Doetinchemse schoonmaakbedrijf Mabeon blijft samenwerken met Laborijn. De schoonmaakleverancier heeft namelijk de Europese aanbesteding van het bedrijf gewonnen. De twee bedrijven werken al met elkaar samen sinds 2006.
Schoonmaak aanbesteden voor de nieuwe werkomgeving

Branche Nieuws

Schoonmaak aanbesteden voor de nieuwe werkomgeving

Schoonmaakadviesbureau Atir geeft tips voor het aanbesteden van schoonmaak voor de nieuwe werkomgeving. "Voorafgaand aan de aanbesteding adviseren we goed te bekijken op welke wijze schoonmaak bijdraagt aan huidige en ook toekomstige keuzes voor werkplekken."

Laatste nieuws

Ondernemen

Partners