Mis niks en meld je aan voor de Service Management nieuwsbrief

Aanmelden

GGzE kiest voor Hago Zorg

Hago Zorg wordt de komende drie jaar medeverantwoordelijk voor de schoonmaak en glasbewassing bij GGzE. Volgens Hans Tops, procescoördinator facilitair van GGzE, vormt samenwerken de rode draad in het nieuwe contract. “GGzE is op zoek naar partnership."

Wendy van de Klundert (klantmanager Hago Zorg) en Hans Tops (procescoördinator facilitair GGzE)

GGzE levert specialistische geestelijke gezondheidszorg voor mensen in Eindhoven en omgeving. Haar belangrijkste ambitie is om van de organisatie een gezondmakende en gastvrije omgeving te maken. Dit doen ze aan de hand van drie pijlers: betere zorg, helende omgeving en gezonde organisatie.

Lees ook

“Een werkwijze die naadloos aansluit op de drijfveer van Hago Zorg”, zegt Wendy van de Klundert, Klantmanager bij Hago Zorg.

Werkgeluk en dienstverlening

Wendy vervolgt enthousiast: “Samenwerken: samen één team zijn. Daar wil ik op focussen. Het teamverband creëren en zorgen voor heldere en duidelijke communicatie met en naar elkaar. Samen de handen ineen slaan, samen de schouders eronder. Daar valt of staat niet alleen het werkgeluk mee, maar ook onze dienstverlening. Ik ben ervan overtuigd dat we samen het verschil gaan maken.”

Laatste nieuws

Ondernemen

Partners