Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

Effektief sleept samenwerking met Eye Filmmuseum in de wacht

Effektief wordt met ingang van 1 februari de nieuwe schoonmaakdienstverlener voor het Eye Filmmuseum in Amsterdam. Het gaat om een meerjarige samenwerking die, zo stelt het schoonmaakbedrijf, “het startschot geeft om gezamenlijk een mooi project partnership aan te gaan”. Volg Service Management op LinkedIn:


LEES OOK: Visie grootste schoonmaakbedrijven: Effektief Groep staat op volledige oorlogssterkte


Stan Spijkerman, zakelijk adjunct directeur Eye: “Door de mooie aanbieding die Effektief heeft gedaan en de wijze waarop de implementatie wordt aangepakt, hebben we veel vertrouwen. Niet alleen in de schoonmaakcapaciteiten, maar ook in de partnership die we samen zijn aangegaan.”

Unieke locatie met verscheidene ruimten

Eye Filmmuseum is gevestigd in Amsterdam en gewijd aan cinematografie. Zij stelt zich het behoud van het filmerfgoed voor de toekomstige generaties als doel en wil een levendige filmcultuur in Nederland bevorderen. Op haar unieke locatie aan de IJpromenade heeft zij vier filmzalen, een tentoonstellingszaal, een workshopruimte, een winkel en een café-restaurant met terras. Er is ruimte voor educatieve activiteiten en regelmatig worden er themaprogramma’s, festivals en voorstellingen georganiseerd.

Nieuwe opdrachtgever past goed in klantenkring

“Effektief rekent al vele zeer bekende musea en theaters in Nederland tot haar mooie klantenkring. Eye Filmmuseum hoorde hier wat ons betreft als opdrachtgever zeker nog bij. We zijn daarom ook zeer blij dat het nu zover is en wij onze specialistische kennis en dienstverlening op dit vlak mogen inzetten’, aldus Mario Bussink, commercieel directeur bij Effektief.


LEES OOK: Schoonmaakaanbesteding gewonnen: wat nu?


Laatste nieuws

Ondernemen

Partners