Wil jij schoonmaakproducten testen?

Word lid van ons testpanel!

Effektief Groep en FC Groningen verlengen samenwerking met vier jaar

FC Groningen, schoonmaakorganisatie Effektief Groep en Tweetal Belevingscatering (onderdeel van Effektief Groep) hebben hun samenwerking verlengd tot in ieder geval 2024. Afgelopen week werden in het Hitachi Capital Mobility Stadion de handtekeningen gezet voor een langere termijn samenwerking. Dat meldt de Groningse voetbalclub op zijn website. Volg Service Management op LinkedIn:

Effektief Groep is verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden in het Hitachi Capital Mobility Stadion en het TopsportZorgCentrum. Tweetal Belevingscatering exploiteert restaurant 2Corpus in het TopsportZorgCentrum op Sportpark Corpus den Hoorn.

Zeker in deze fijn om relaties te verstevigen

Algemeen directeur Wouter Gudde van FC Groningen waardeert de samenwerking met Effektief Groep enorm. “We zijn al een tijdje partners en dan is het zeker in deze periode fijn dat relaties goed blijven en worden verstevigd. Daar hebben we met elkaar een handtekening onder gezet en dat is heel mooi. We werken eraan om samen door te groeien.” De voetbalclub zegt dan ook “zeer trots” te zijn dat de twee Groningse bedrijven langer verbonden blijven aan de club.

Effektief is Top Tien schoonmaakbedrijf

Effektief Groep behoort tot de top tien Nederlandse schoonmaakbedrijven in het omzetoverzicht van Service Management. In 2019 telde de schoonmaakorganisatie 2.100 medewerkers en daarmee wisten ze een omzet van ruim 45 miljoen euro te behalen. Het omzetoverzicht is onderdeel van het exclusieve marktonderzoek in de schoonmaakbranche. Het volledige rapport, inclusief omzetoverzicht met meer dan 60 schoonmaakbedrijven, is gratis te downloaden. 

Bron: FC Groningen

Laatste nieuws

Ondernemen

Launching Partners