Nomineer jouw schoonmaker / team / leidinggevende / glazenwasser van het jaar!

Nomineer hier

Edwin van der Pol nieuwe manager sociale innovatie ISS Facility Services

Edwin van der Pol (48) is bij ISS Facility Services in De Meern gestart als manager sociale innovatie. Van der Pol wordt binnen ISS verantwoordelijk voor het ontwikkelen en coördineren van sociale innovatie en inclusieprojecten. Daarnaast gaat hij zich richten op het management van de arbeidsbemiddeling van doelgroepmedewerkers op landelijk niveau. Ook wordt hij verantwoordelijk voor het beleid, coaching en begeleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en adviseert hij opdrachtgevers en andere stakeholders over inclusief werkgeverschap.Volg Service Management op LinkedIn:

Edwin van der Pol is een ervaren adviseur inclusieve arbeidsmarkt, coach en trainer. Hij heeft veel ervaring met het werken met mensen met een arbeidsbeperking en een afstand tot de arbeidsmarkt in zowel Nederland als andere Europese landen. Van der Pol was hiervoor in verschillende rollen werkzaam bij het re-integratiebedrijf JobStap, meldt de facilitair dienstverlener in een persbericht over zijn aantreden.


LEES OOK: Medewerkers met al hun verschillen: hoe stuur je ze aan? | Inclusief ondernemen


Eigen regiemodel

Met haar eigen regiemodel geeft ISS concrete invulling aan inclusief werkgeverschap. ISS heeft de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of een arbeidsbeperking binnen de facilitaire dienstverlening landelijk al op verschillende plekken geïmplementeerd bij verschillende opdrachtgevers, zowel in de publieke sector bij (semi)overheidsinstellingen als in de private sector.

Inclusief werkgeverschap

Van der Pol over zijn nieuwe baan: “Als je succesvol wilt zijn als inclusief werkgever, dan lukt dit alleen als je het ook echt zelf doet, bij voorkeur in eigen regie. De aanpak van ISS spreekt mij erg aan. Het is geweldig om aan de slag te gaan bij een bedrijf met heel veel betrokken en enthousiaste vakprofessionals. ISS heeft al veel initiatieven genomen samen met verschillende opdrachtgevers en er werken veel medewerkers met een arbeidsbeperking of een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik kijk er naar uit om deze initiatieven verder uit te bouwen en samen te gaan werken met de verschillende opdrachtgevers in de private en publieke sector waaronder gemeenten, UWV en verschillende samenwerkingspartners.”


LEES OOK: Stappenplan naar inclusief ondernemen


Laatste nieuws

Ondernemen

Launching Partners