Wil jij schoonmaakproducten testen?

Word lid van ons testpanel!

Dit zijn de vijf finalisten voor ‘Leidinggevende van het Jaar 2019’

Nog even geduld, en dan is het al zover: op donderdag 28 november worden de Golden Service Awards uitgereikt. Eén van de prijzen die dan wordt uitgereikt, is die voor Leidinggevende van het Jaar 2019. Deze toppers zijn in de running voor de titel…Volg Service Management op LinkedIn:

Eerder stelden we de finalisten voor Schoonmaker van het Jaar al voor (zie: Even voorstellen: dit zijn de vijf finalisten voor ‘Schoonmaker van het Jaar 2019’) Morgen stellen we de teams aan je voor. Hier vind je alle genomineerden voor alle drie de categorieën terug. 

Evelyn Kolkman van SMB Willems

Petra Radstake van Asito

Henny Bogers van de St. Anna Zorggroep

Marlies van Seijen van CSU

Wendy Mols van EW Facility Services

Over de Golden Service Awards

De Golden Service Awards hebben een helder doel: een stevige bijdrage leveren aan de kwaliteit en trots binnen de schoonmaaksector. We werken aan het belang en het bevorderen van de zichtbaarheid en uitstraling van schoonmaak. Kimberly-Clark Professional is als initiatiefnemer en grondlegger onlosmakelijk aan de Golden Service Awards verbonden. Partners van de verkiezing zijn OSB, Hago, Asito, CSU, EW Facility Services, Gom Schoonhouden, Katrin en SVS. Zij maken de verkiezing mogelijk. Vakmedianet (uitgever van onder meer Service Management en Facto) organiseert de verkiezing onder auspiciën van de onafhankelijke Stichting Golden Service Awards. Om aanwezig te zijn bij de uitreiking van de Golden Service Awards 2019 op 28 november, kun je je hier aanmelden: www.goldenserviceawards.nl/aanmelden

Laatste nieuws

Ondernemen

Launching Partners