Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dimensio neemt Vegem Industriële Verpakkingen over

Waar eerder Mapack Packaging Solutions en D.J. Hoogstraten Verpakkingsmaterialen zich bij de groep hebben gevoegd, meldt Dimensio, ook toeleverancier aan de schoonmaak, ditmaal de overname van Vegem Industriële Verpakkingen uit Asten.

Vegem Industriële Verpakkingen is in 1982 opgericht en bijna 40 jaar een familiebedrijf. Op het gebied van industriële verpakkingen richt Vegem zich op diverse marktsegmenten voor grote en middelgrote ondernemingen in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Het assortiment industriële verpakkingsproducten omvat karton/papier, polyethyleen (PE) producten, rekfolie, tapes, beschermend/vulmateriaal en omsnoeringsband.

Sneller groeien

Ties van Veghel en Hans van Iersel, de vorige eigenaren, reageren op de verkoop van Vegem aan Dimensio Verpakkingen: “De schaal van Dimensio Verpakkingen in combinatie met haar ondernemerscultuur geeft ons de mogelijkheid om nog sneller te groeien. Onze productassortimenten vullen elkaar perfect aan en versterken elkaar. Andere voordelen van het samenvoegen van onze bedrijven zijn schaalvoordelen bij de inkoop en toegang tot het gloednieuwe ultramoderne magazijn van Dimensio in Almere (Nederland). De toetreding tot Dimensio Verpakkingen versterkt daarmee de marktpositie van Vegem en zorgt voor de continuïteit op lange termijn voor zowel onze klanten als medewerkers.”

Sterk recept

Caspar Jacobs, Dimensio Verpakkingen: “We zijn verheugd dat Vegem zich bij onze groep voegt en daarmee de industriële verpakkingsvoetafdruk van Dimensio in de Benelux-markt verder uitbreidt. Onze industriële verpakkingsbedrijven Mapack, D.J. Hoogstraten en Vegem vormen een sterk recept voor versnelde groei binnen de industriële verpakkingsmarkt.”

De vestiging van Vegem blijft bestaan in de huidige vorm en op hetzelfde adres in Asten, Nederland. Het huidige managementteam van het bedrijf, bestaande uit Ties van Veghel en Hans van Iersel, blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

Laatste nieuws

Ondernemen

Launching Partners