Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

CSU en ADO Den Haag verlengen samenwerking voor 3 jaar

De succesvolle samenwerking tussen CSU en ADO Den Haag wordt met drie jaar verlengd waarmee beide partijen tot 2025 aan elkaar verbonden zijn. Dat meldt de Haagse voetbalclub op zijn website. Naast schoonmaakpartner is CSU sinds 2017 ook Strategisch Partner van ADO Den Haag.

Namens ADO Den Haag tekende Commercieel Manager Jesper van den Bosch het verlengde meerjarige contract. Van den Bosch: “Deze driejarige deal spreekt vertrouwen uit richting de toekomst. De afgelopen jaren is gebleken dat de samenwerking succesvol is voor beide partijen en dat loyaliteit hoog in het vaandel staat. ADO Den Haag is CSU dankbaar voor het vertrouwen en zien de toekomst positief tegemoet."

Wederzijds vertrouwen

Serge de Brouwer, Businessunit Directeur CSU, is trots op de strategische partnership met ADO Den Haag. “Al 30 jaar zijn wij met CSU actief in Den Haag en omstreken en sterk verbonden met de regio. Het was een logische stap om in 2017 een strategische samenwerking aan te gaan met ADO Den Haag en zijn daar nog steeds enorm trots op! Daarom zijn wij verheugd dat we deze samenwerking verlengen tot minimaal 2025. Het onderstreept het wederzijdse vertrouwen en de fijne samenwerking.”

De Brouwer kijkt met positivisme en vertrouwen naar de toekomst. “Na de onzekere tijden en tegenslagen bij de club, waar wij ook tijdelijk hebben moeten inleveren op onze dienstverlening, kijken we met veel vertrouwen uit naar de mooie toekomst die er nu voor ADO ligt. Wij sluiten hier met onze dienstverlening graag bij aan om samen met de club verder te werken aan een schone en gastvrije omgeving voor spelers, medewerkers en bezoekers van het stadion. Wij hopen in de toekomst samen mooie, sportieve en unieke momenten te kunnen beleven.”

Bron: ADO Den Haag

Meer contractnieuws:

Laatste nieuws

Ondernemen

Partners