Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

Attractiepark Slagharen kiest voor CSU als schoonmaakpartner

Attractie- en Vakantiepark Slagharen werkt vanaf komend seizoen samen met CSU als nieuwe schoonmaakpartner. Het attractiepark verwacht hiermee een kwaliteitsimpuls aan de schoonmaak van het vakantiepark te geven. CSU is trots: "Gezamenlijk gaan we zorgen voor nog fijnere en schonere herinneringen van de gasten van dit échte familiepark.”

Achter, van links naar rechts: Wilco Warning, Stefan Emmelkamp, Oskar Evers, voor: Dave Storm, Patrick de Groot.

Attractiepark Slagharen is een van de oudste en druk bezochte attractieparken in Nederland. Het Vakantiepark is met meer dan 600 accommodaties en 200 kampeerplekken tevens een van de grootste vakantieparken in ons land. Tijdens het aanbestedingstraject lag de focus op kwaliteit. Daarnaast stelt CSU ook hoge eisen aan duurzaamheid en medewerkerstevredenheid.

Lees ook

Kwaliteitsimpuls

Algemeen directeur Slagharen Dave Storm reageert verheugd op de samenwerking: “Ik ben zeer blij met de komst van CSU. Uit feedback van onze gasten bleek dat zij de schoonmaak van de accommodaties niet zo hoog waardeerden als wij zouden willen. Daarop hebben wij actie ondernomen. Ik heb er vertrouwen in dat we samen met CSU een kwaliteitsimpuls kunnen realiseren.” De vaste ploeg medewerkers en veel van de uitzendkrachten hebben ervoor gekozen om in dienst te treden bij CSU.

Vertrouwen

Patrick de Groot, directeur bij CSU vult aan: "Samenwerken begint bij vertrouwen. En dat vertrouwen was er vanaf het eerste moment tussen het team van Slagharen en CSU." Naast schoonmakers voor alle accommodaties, is CSU ook betrokken bij de bedrijfsvoering rondom de schoonmaakactiviteiten op het vakantiepark, waaronder personeelsroosters, kwaliteitscontroles en het toetsen van medewerkerstevredenheid.
Attractie- en Vakantiepark Slagharen verwelkomt bezoekers weer vanaf 1 april 2023.

CSU nieuwe facilitaire partner Reinier de Graaf Gasthuis

Ondernemen Nieuws

CSU nieuwe facilitaire partner Reinier de Graaf Gasthuis

Vanaf 1 juni is CSU de nieuwe facilitaire partner van het oudste ziekenhuis van Nederland. Het Reinier de Graaf Gasthuis biedt zorg in de regio Delft en heeft daar meerdere onderzoeks- en behandelcentra. CSU zal niet alleen de dagelijkse schoonmaak op zich nemen, maar gaat ook hoteldiensten uitvoeren.
CSU verzorgt complete schoonmaak op Watersley Sports & Talentpark

Ondernemen Nieuws

CSU verzorgt complete schoonmaak op Watersley Sports & Talentpark

CSU gaat de komende drie jaar de complete schoonmaak verzorgen op Watersley Sports & Talentpark in Sittard. Op dit 30 hectare grote terrein openen binnenkort een hostel voor jonge sporttalenten en een historisch kloosterhotel voor topsporters, maar ook voor liefhebbers van de natuurrijke omgeving. Voor de schoonmakers biedt deze locatie kansen voor taakverbreding.
Schoonmaakbedrijven halen alles uit de kast om aantrekkelijke werkgever te zijn

Branche Nieuws

Schoonmaakbedrijven halen alles uit de kast om aantrekkelijke werkgever te zijn

Personeel werven is een uitdaging voor veel bedrijven, ook in de schoonmaakbranche. Om banen zo aantrekkelijk mogelijk te maken, komen bedrijven vaak met extra’s en creatieve oplossingen, zoals het aanbieden van een gratis sportabonnement en goede arbeidsvoorwaarden. Ondanks het personeelstekort is er wel hoop op positieve ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.
CSU, Tzorg en Zizo tekenen klimaatakkoord om duurzaamheid te bevorderen

Duurzaam Nieuws

CSU, Tzorg en Zizo tekenen klimaatakkoord om duurzaamheid te bevorderen

CSU, Tzorg en Zizo hebben zich samen met negen andere Nederlandse bedrijven aangesloten bij het klimaatakkoord van Parijs. Alle aanwezige CEO’s hebben met hun handtekening officieel verklaard de ambitie te hebben om uiterlijk in 2050 volledig klimaatneutraal te zijn. CSU is het eerste schoonmaakbedrijf dat zich aan het akkoord verbindt, evenals Tzorg dat als eerste thuiszorgorganisatie doet en Zizo als eerste thuisschoonmaakbedrijf.
Hoe is het nu met Lesseau, de winnaar van CSU Innovatie Award 2022

Innovatie Nieuws

Hoe is het nu met Lesseau, de winnaar van CSU Innovatie Award 2022

Op 10 november afgelopen jaar werd de winnaar van de CSU Innovatie Award bekend: Lesseau. Met het concept No-Touch blokzeep had ontwikkelaar Marcel Magermans grote plannen op het gebied van duurzaamheid. "Ik hoop dat we over een jaar een grote slag hebben gemaakt dat de plasticverspilling op het gebied van zeep weggaat", reageerde Magermans enthousiast. Nu, ongeveer vijf maanden later, heeft Lesseau veel aanvragen gebracht, waardoor hun voorraad is vergroot naar ruim 25 miljoen handwasjes.

Laatste nieuws

Ondernemen

Partners