Nomineer jouw schoonmaker / team / leidinggevende / glazenwasser van het jaar!

Nomineer hier

Monovac Freedom is nieuwe snoerloze stofzuiger van Wetrok

De Monovac Freedom is de nieuwe snoerloze stofzuiger van Wetrok. Hij is volgens aanbieder Alpheios flexibel in gebruik. “Struikelgevaar door het snoer en zoeken naar een stopcontact behoren tot het verleden.”

Wetrok heeft de kabel namelijk vervangen door een lithium iron-batterij die, indien volledig opgeladen, volgens de leverancier tot wel 45 minuten mee gaat. De Monovac Freedom ook uitgerust met een zogenoemde Touch‘n’Clean-functionaliteit. “Door het aanraken van de handgreep wordt de stofzuiger gestart. Laat je de handgreep los, dan schakelt de stofzuiger weer uit. Hierdoor bespaar je tot wel 30% energie.”

Snoerloze stofzuiger is zorgvuldig getest

De Monovac Freedom is volgens Alpheios zorgvuldig getest. “Hij staat garant voor kwaliteit, een lange levensduur en lage onderhoudskosten. Optioneel kan de stofzuiger worden uitgerust met een HEPA-Filter op de uitblaaslucht. Hierdoor is deze stofzuiger uitermate geschikt voor gebruik in cleanrooms. Daarnaast voldoet hij aan de hoogste veiligheid- en kwaliteitseisen volgens de EU ecodesign-verordening en de EG- en EMC richtlijnen. De bouwvorm en optimale gewichtsverdeling, in combinatie met 2 vaste en 2 zwenkwielen, zorgen voor een optimale wendbaarheid. De opbergmogelijkheden voor hulpstukken bevindt zich op de onderrand. De ergonomische gemakken, zoals de handgreep en de opberg- en draagmogelijkheid van de zuigbuis zorgen voor een prettig en efficiënt gebruik. De telescoopzuigbuis en een uitgebreid aanvullend assortiment toebehoren staan garant voor een brede inzetbaarheid.”

Lees ook
Test Consumentenbond 2018: Stofzuigers AEG, Bosch & Philips de beste
Dit zijn de 7 beste robotstofzuigers volgens ComputerTotaal

 

Launching Partners