Mis niks en meld je aan voor de Service Management nieuwsbrief

Aanmelden

HYGENIQ genomineerd voor Benelux Office Products Awards 2021

HYGENIQ, de Enschedese producent van duurzame schoonmaakmiddelen, is door de jury van de Benelux Office Products Awards 2021 genomineerd voor maar liefst drie awards. Het bedrijf maakt kans op een Innovation Award, Sustainable Products Award en een Healthy Work Products Award. De winnaars worden 7 oktober bekend gemaakt.

Hygeniq
Foto: Facebook-pagina Hygeniq

De onafhankelijke jury nomineerde in totaal 48 producten en oplossingen in veertien verschillende categorieën.

Schonere wereld

HYGENIQ-oprichter en CEO Marcel in het Veld is erg trots op de nominaties: “Ik vind het geweldig dat wij met onze ecologische producten kans maken op drie mooie titels. Eén nominatie was al mooi geweest, maar drie is helemaal fantastisch. Het zegt iets over de stappen die we maken: steeds weer zoeken we naar verbetering van kwaliteit, zonder ons doel om een toekomst te creëren waarin iedereen bijdraagt aan een schonere wereld uit het oog te verliezen.”

LEESTIP:

Binnen de categorie Healthy Work Products – Hygiëne zijn er in totaal vier kanshebbers en voor de Innovation Award zijn drie merken in de strijd. Voor de Sustainable Products Award heeft HYGENIQ de meeste concurrentie met in totaal acht genomineerde merken. Via de website van Benelux Office Products Award zijn alle genomineerden terug te vinden.

Milieuvriendelijke en effectieve schoonmaak

De jury constateerde dat duurzaamheid juist in deze tijd weer volop aandacht krijgt. Hygiëne is in de schoonmaaksector nu nog meer dan ooit, van cruciaal belang door alle richtlijnen van het RIVM.

HYGENIQ laat met haar Cradle to Cradle gecertificeerde producten zien dat krachtige schoonmaak hand in hand kan gaan met het beschermen van mensen en zorg dragen voor de planeet. Het bedrijf streeft naar een optimale biologische afbreekbaarheid voor al haar producten en verwerkt uitsluitend hernieuwbare grondstoffen.

LEES OOK: De tien favoriete leveranciers van reinigingsmiddelen

Ozonwater gebruiken voor reiniging en desinfectie: waar moet je op letten?

Middelen & materialen Verdieping

Ozonwater gebruiken voor reiniging en desinfectie: waar moet je op letten?

De afgelopen jaren wordt steeds vaker gebruik gemaakt van ozon voor reiniging en desinfectie. Veelal wordt ozon ter plekke gemaakt in water (ozonwater), ook wel ‘in situ-generatie van ozon’ genoemd, om dit vervolgens als reinigings- en/of desinfectiemiddel toe te passen. Maar waar moet je precies op letten bij het gebruik van ozonwater? Hoe zit het bijvoorbeeld met de wettelijke eisen? Chuchu Yu, Manager Scientific & Regulatory Affairs bij NVZ, branchevereniging voor producenten van reinigingsproducten, legt het uit.
Spectro introduceert nieuwe duurzame fles op de Interclean

Middelen & materialen Nieuws

Spectro introduceert nieuwe duurzame fles op de Interclean

Het grote aftellen naar de Interclean 2022 is begonnen. Op de grootste schoonmaakvakbeurs ter wereld zal Spectro de nieuwe Ecodos Dosage Bottle lanceren. En dat is niet het enige nieuws dat ze delen in de aanloop naar het evenement: de innovatieve fles is genomineerd voor de Amsterdam Innovation Award 2022.
Hoe kies je een schoonmaaksysteem?

Middelen & materialen Verdieping

Hoe kies je een schoonmaaksysteem?

Hoe kies je een schoonmaaksysteem? Met welke criteria moet je rekening houden? En wat is zo'n systeem nu eigenlijk, want is dat niet precies hetzelfde als een methode en een concept? Paul Harleman, applicatie manager bij Vileda Professional, legt het uit.
Service Management nummer 2 verschenen (Machines, middelen en materialen)

Middelen & materialen Nieuws

Service Management nummer 2 verschenen (Machines, middelen en materialen)

Er is weer een nieuwe editie van schoonmaakvakblad Service Management verschenen! Het tweede nummer van dit jaar staat in het teken van machines, middelen en materialen en blikt vast vooruit op Interclean Amsterdam in mei. Abonnees vinden hem deze week in hun brievenbus.
Papyrus en Avodesch lanceren nieuw all-in schoonmaakconcept

Ondernemen Nieuws

Papyrus en Avodesch lanceren nieuw all-in schoonmaakconcept

Papyrus, Europees marktleider in de levering van papier, enveloppen en industriële verpakkingen, heeft in samenwerking met Avodesch (beiden onderdeel van Optigroup) een all-in schoonmaakconcept gelanceerd binnen de schoonmaakwereld. Papyrus is intussen al ruim 10 jaar actief op deze markt en speelt met dit all-in concept direct in op de toenemende vraag naar effectieve hygiëneoplossingen.

Middelen & materialen

Partners