Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

HYGENIQ genomineerd voor Benelux Office Products Awards 2021

HYGENIQ, de Enschedese producent van duurzame schoonmaakmiddelen, is door de jury van de Benelux Office Products Awards 2021 genomineerd voor maar liefst drie awards. Het bedrijf maakt kans op een Innovation Award, Sustainable Products Award en een Healthy Work Products Award. De winnaars worden 7 oktober bekend gemaakt.

Hygeniq
Foto: Facebook-pagina Hygeniq

De onafhankelijke jury nomineerde in totaal 48 producten en oplossingen in veertien verschillende categorieën.

Schonere wereld

HYGENIQ-oprichter en CEO Marcel in het Veld is erg trots op de nominaties: “Ik vind het geweldig dat wij met onze ecologische producten kans maken op drie mooie titels. Eén nominatie was al mooi geweest, maar drie is helemaal fantastisch. Het zegt iets over de stappen die we maken: steeds weer zoeken we naar verbetering van kwaliteit, zonder ons doel om een toekomst te creëren waarin iedereen bijdraagt aan een schonere wereld uit het oog te verliezen.”

LEESTIP:

Binnen de categorie Healthy Work Products – Hygiëne zijn er in totaal vier kanshebbers en voor de Innovation Award zijn drie merken in de strijd. Voor de Sustainable Products Award heeft HYGENIQ de meeste concurrentie met in totaal acht genomineerde merken. Via de website van Benelux Office Products Award zijn alle genomineerden terug te vinden.

Milieuvriendelijke en effectieve schoonmaak

De jury constateerde dat duurzaamheid juist in deze tijd weer volop aandacht krijgt. Hygiëne is in de schoonmaaksector nu nog meer dan ooit, van cruciaal belang door alle richtlijnen van het RIVM.

HYGENIQ laat met haar Cradle to Cradle gecertificeerde producten zien dat krachtige schoonmaak hand in hand kan gaan met het beschermen van mensen en zorg dragen voor de planeet. Het bedrijf streeft naar een optimale biologische afbreekbaarheid voor al haar producten en verwerkt uitsluitend hernieuwbare grondstoffen.

LEES OOK: De tien favoriete leveranciers van reinigingsmiddelen

Partner of Choice: Waar kopen schoonmaakbedrijven het liefst reinigingsmiddelen?

Middelen & materialen Nieuws

Partner of Choice: Waar kopen schoonmaakbedrijven het liefst reinigingsmiddelen?

Een goed reinigingsmiddel maakt niet alleen goed schoon, maar is ook nog eens duurzaam én draagt bij aan de beleving. Want als een schoonmaakmiddel lekker ruikt, dan moet er wel goed schoongemaakt zijn, zo is het idee. Waar kopen schoonmaakbedrijven het liefst deze middelen?
Partner of Choice: Deze leveranciers van schoonmaakbenodigdheden zijn het meest geliefd

Middelen & materialen Nieuws

Partner of Choice: Deze leveranciers van schoonmaakbenodigdheden zijn het meest geliefd

Werkkarren, emmers, moppen en raamwissers: Voor een goede schoonmaak zijn goede materialen een must. Maar waar kopen schoonmaakprofessionals het liefst hun materialen? Voor het Partner of Choice onderzoek was dat één van de vragen.
Partner of Choice 2021: Met wie doen schoonmaakbedrijven het liefst zaken?

Ondernemen Nieuws

Partner of Choice 2021: Met wie doen schoonmaakbedrijven het liefst zaken?

Vandaag lanceert Service Management hét leveranciersoverzicht van de schoonmaakbranche: Partner of Choice 2021. Voor het tweede jaar op rij wordt duidelijk met wie schoonmaakbedrijven het liefste zaken doen voor de inkoop van producten en diensten.
"Angst voor chemie moet niet de wet regeren"

Middelen & materialen middelen Verdieping

"Angst voor chemie moet niet de wet regeren"

Noem het woord 'chemie' en de gemiddelde persoon krijgt een beeld voor ogen van een grote fabriek die grote zwarte wolken uitstoot en fluorescerend groene drab in de lokale sloot pompt. Natuurlijk is dit extreem verwoord, maar vergis je niet. Ook simpelweg vieze smaken of felgekleurde producten krijgen vaak het stempel ‘chemisch’. Bij veel mensen wekt de term chemie onterecht negatieve emoties op.

Middelen & materialen

Launching Partners