Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

Partner of Choice onderzoek: met wie doen schoonmaakprofessionals het liefst zaken?

Met welke leveranciers van schoonmaakproducten en -diensten doet de branche het liefst zaken? Dat wordt duidelijk uit de resultaten van het Partner of Choice onderzoek van Service Management. Hét leveranciersoverzicht van 2020. Volg Service Management op LinkedIn:

Met wie doet u het liefst zaken?

Het Partner of Choice onderzoek is erop gericht om professionals op weg te helpen om de juiste keuze in leveranciers te maken. Service Management heeft onder beslissers in de schoonmaak een onderzoek uitgevoerd op onderwerpen waar de doelgroep direct verantwoordelijk voor is, of waar ze een grote invloed hebben in het aankoopproces.

In de periode februari en maart 2020 is online onderzoek gehouden onder onze lezers om hun inkoopgedrag te inventariseren. Er is een simpele maar cruciale vraag gesteld: “Met welke leveranciers doet u het liefst zaken op de volgende gebieden?”

Partner of Choice digimagazine

De resultaten van het Partner of Choice onderzoek zijn online te lezen in het daarvoor gecreëerde Partner of Choice by Service Management digimagazine. Dit magazine bevat naast de onderzoeksresultaten ook interessante interviews met leveranciers over toegevoegde waarde, duurzaamheid en het belang van schoonmaak:

  • Coronacrisis toont hoe belangrijk goed schoonmaken is (Rogier Moonman, Numatic)
  • Water- en energieverbruik zijn minstens zo belangrijk als de kiloprijs (Johannes Stalenburg, Ecolab)
  • Kostenbesparend en ecologisch schoonmaken voor iedereen (Ad en Mathijs Burgman, Burgman)
  • Wij staan voor een gezondere en veiligere toekomst (Frank Feuerstacke, CWS)
  • Het mes van continu opleiden snijdt aan twee kanten (Charles Scholte, SVS)
  • Als je ergens goed in wilt worden, moet je keuzes maken (Niels van den Berg, CleanJack)

Het digimagazine is hier gratis te lezen, of klik op de afbeelding om het te openen:

Over Vakmedianet

Initiatiefnemer Vakmedianet is de leidende business-to-business uitgeverij in nieuwe en gevestigde mediakanalen. Deskundige redacties bieden vakinformatie offline en online op maat voor meer dan 1,5 miljoen professionals in zeer uiteenlopende vakgebieden en branches.

Big stories

Machines

Partners