Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwe stoomreiniger bestrijdt virusverspreiding in de zorg

Innovi  heeft een nieuwe professionele stoomreiniger in haar assortiment die speciaal is ontworpen voor de zorgsector. Met deze nieuwe reinigingsmachine is het mogelijk alle kritieke oppervlakken te reinigen én desinfecteren in ziekenhuizen, zorginstellingen, gezondheidsklinieken, huisartsencentra, tandartspraktijktijen en dierenklinieken. Volg Service Management op LinkedIn:

Deze stoomreiniger is met specifieke accessoires hét effectieve middel in bestrijding van virusverspreiding; stoom doodt immers bacteriën, schimmels en virussen. Zonder risico voor mens & milieu.

Besparing op water en chemie

Deze stoomreiniger, Evo Sanitizergenamd, is uitgerust met een roestvrijstalen boiler, die stoom produceert op 165° C warmte (6 bar), en een tank voor continue watertoevoer. Door de compacte en ergonomische uitvoering kun je de machine gemakkelijk gebruiken in kamers, gangen, publieke ruimtes, operatiekamers, sanitaire ruimten en ook smalle gangen of ruimtes.

De reiniger heeft een aantal specifieke accessoires:

  • Trolley om de stoomreiniger met accessoires gemakkelijk te verplaatsen
  • Stoommop om wanden, plafonds, vloeren en ook meubilair of andere oppervlakken te reinigen
  • Accessoireset om apparatuur, randen en richels nog beter schoon te maken
  • Fogger om stoom en desinfectiemiddel in een ruimte te verspreiden, hiermee reinig je oppervlakken, materialen, apparatuur, meubels en ook kleine randjes en hoekjes en moeilijk bereikbare plekken.

Stoomreiniging werkt effectief en snel. Met stoom reinig je beter dan met traditionele schoonmaakmethoden. Zonder ondergronden, apparatuur of inventaris te beschadigen. En zonder enig risico op allergische reacties voor mens en dier. Bovendien bespaar je zo’n 80% op water en chemie.

Lees ook:

Big stories

Machines

Launching Partners