Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

Groveko blijft partner Gausium Robotics in Nederland

In verband met de aankondiging van Gausium Robotics en Taski die alleen de landen Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en de VS betreft, laat Groveko weten dat zij dé partner zijn en blijven van Gausium Robotics in Nederland.

Daar was volgens Groveko onduidelijkheid over bestaan. Gausium Robotics, Diversey en Taski maakten op 26 juli 2022 bekend dat ze een intensieve meerjarige samenwerking aangaan. Bram Karels, Commercieel Directeur bij Groveko: “We zijn en blijven distributeur in Nederland als het gaat om de robots van Gausium en kijken dan ook uit naar een langdurige samenwerking. Met de introductie van de Phantas en andere modellen versterken wij onze samenwerking. De duurzame inzetbaarheid en de bereikte efficiëntie zijn inmiddels succesvol ingezet bij tientallen relaties.”

Desmond Pan, Benelux manager bij Gausium Robotics: “Samen met Groveko hebben we een uitstekende service opgebouwd die volledig is afgestemd op de Nederlandse markt voor schoonmaakrobots. We hechten veel waarde aan de samenwerking met Groveko en zullen dan ook samen de uitdagingen in de Nederlandse schoonmaakbranche, zoals personeelstekorten, aangaan en de hygiënestandaard verhogen.”

Groveko en Gausium zeggen veel waarde te hechten aan de samenwerking en voor de nabije toekomst kijken ze uit naar de lancering van de Phantas in Nederland.

Schoonmaakgroothandel Boma zet 100e robot weg in facilitaire markt

Innovatie Nieuws

Schoonmaakgroothandel Boma zet 100e robot weg in facilitaire markt

Schoonmaakgroothandel Boma, actief in Nederland en Belgie, maakt melding van het feit dat het zijn 100e schoonmaakrobots heeft weggezet in de facilitaire markt. Het schoonmaakteam van Gom op de studiolocatie van DPG Media in Vilvoorde in Belgie mocht de robot verwelkomen.
Interclean panel over robotisering en digitalisering: de toekomst ligt in slimmer schoonmaken

Machines Verdieping

Interclean panel over robotisering en digitalisering: de toekomst ligt in slimmer schoonmaken

Tijdens de Interclean Amsterdam Online organiseerde Service Management op vrijdag 6 november een paneldiscussie over robotisering en digitalisering. Waar gaat het heen in de schoonmaak? Wat zijn de grootste uitdagingen? En hebben schoonmakers reden om te vrezen voor hun baan door de komst van intelligente robots? 
Alle ins en outs over de schoonmaakrobot

Machines Verdieping

Alle ins en outs over de schoonmaakrobot

De schoonmaakrobot wordt een steeds normaler hulpmiddel in de schoonmaakbranche. We zien steeds meer schoonmaakmachines die als robot op de markt worden gebracht. In dit artikel vind je een overzicht van al het nieuws rondom schoonmaakrobots. Meer weten over het aanbod van schoonmaakrobots? Download de gratis whitepaper: Alle schoonmaakrobots op een rijtje Volg Service Management op LinkedIn:
Schoonmaakrobot: van science fiction naar behulpzame collega

Machines Verdieping

Schoonmaakrobot: van science fiction naar behulpzame collega

Autonome schrobzuigmachines die niet alleen op drukke locaties de vloer schoonmaken maar ook vragen van omstanders beantwoorden, zijn al enige tijd geen fantasie meer, maar realiteit. Ook de veegrobot deed enige tijd geleden zijn intrede in de professionele schoonmaak. En in steeds meer huishoudens zoemt een Roomba of andere robotstofzuiger over de vloer. Veertig jaar geleden was dat een beeld dat je alleen in een Sci-Fi film of Fantasy boek tegenkwam. Over tien jaar kunnen we ons waarschijnlijk geen wereld zonder schoonmaakrobots meer voorstellen.Volg Service Management op LinkedIn:
Drie vragen aan drie robotfabrikanten: ‘De combinatie mens en machine is essentieel’

Machines Verdieping

Drie vragen aan drie robotfabrikanten: ‘De combinatie mens en machine is essentieel’

Hoe staat het er momenteel voor op het gebied van schoonmaakrobots? Wat heeft de toekomst voor ons in petto? En: Hoe zien fabrikanten de relatie tussen schoonmaakrobot en schoonmaakmedewerker? Deze drie vragen legden wij voor aan drie fabrikanten van schoonmaakrobots.Daarnaast presenteren zij uiteraard hun vlaggenschip, ter illustratie van de huidige stand van zaken.  Volg Service Management op LinkedIn:

Big stories

Machines

Partners