Nomineer jouw schoonmaker / team / leidinggevende / glazenwasser van het jaar!

Nomineer hier

Via Kärcher en Service Management stofzuigers testen

Snoerloze flexibiliteit. Dat beloven de nieuwe, ‘extreem krachtige’ accustofzuiger T 9/1 Bp en de rugstofzuiger BV 5/1 Bp van Kärcher.

De T 9/1 Bp is erg wendbaar en mobiel, constateert Wally Jongenelis van Kärcher. “Dankzij de snoerloze flexibiliteit verhoogt hij ook nog eens de productiviteit op de werkvloer tot wel 23 procent. In plaats van telkens op zoek te gaan naar een stopcontact in de zones waar u moet stofzuigen, werkt u voortaan door, zonder storende onderbrekingen. Naast een verhoogde productiviteit zorgt de snoerloze T 9/1 Bp ook nog eens voor een verhoogde veiligheid. Met deze accu-stofzuiger hoeft u zich namelijk geen zorgen meer te maken om struikelgevaar, omdat hij simpelweg geen kabel heeft.” De T 9/1 Bp is volgens Kärcher uitermate geschikt voor locaties waar men niet direct een stopcontact bij de hand heeft of op locaties waar een stroomkabel hinderlijk is of zelfs tot gevaarlijke situaties kan leiden. “De T 9/1 Bp is daarom uitermate geschikt voor tussentijdse reiniging in bijvoorbeeld winkels, magazijnen en restaurants, maar ook voor onderhoudsreiniging in hotels, kantoren en openbare ruimten.”

Rugstofzuiger zonder trillingen en warmtestuwing op de rug

Het gepatenteerde, ergonomische draagframe van de BV 5/1 Bp rugstofzuiger is uitgerust met het zogeheten Air stream comfort-systeem. Jongenelis: “Dat voorkomt vervelende trillingen en warmtestuwing op de rug voorkomt. Daarnaast beschikt het draagframe over schouderpads en heupriemen, die individueel aan de gebruiker aangepast kunnen worden. De rugstofzuiger wordt bediend via een bedieningspaneel op de heupband, waarop onder andere de laadstatus van de accu af te lezen is.” De BV 5/1 Bp is volgens Kärcher ideaal voor toepassing in hotels, winkels, bioscopen maar zeker ook in de transportsector, voor de reiniging van bussen, treinen en vliegtuigen.

Testers gezocht: speciale actie Kärcher en Service Management

Kärcher houdt in samenwerking met Service Management een speciale actie rondom deze twee stofzuigermodellen. Lezers kunnen kennismaken met de snoerloze apparaten. Jongenelis: “Vanaf 14 maart kunt u zich aanmelden om producttester te worden. Dat kan tot 22 maart. We hebben drie T 9/1 Bp- en drie BV 5/1 Bp-stofzuigers beschikbaar. In totaal kiezen we uit de inzendingen dus zes bedrijven die twee weken de toestellen mogen testen. We vragen hen wel mee te werken door een testrapport in te vullen. De test is niet hun enige prijs. De zes bedrijven die deelnemen krijgen een eigen Barrelq bedrijfsbarbecue met hun bedrijfslogo erop. Dat, inclusief een uniek lederen barbecueschort. Want met deze stofzuigers houd je tijd over voor leuke dingen. Zoals een gezellige bedrijfsbarbecue.”

Aanmelden voor de test kan via www.karcher.nl/nl/accustofzuigers

De video van de 2 nieuwe stofzuigers

Lees ook
Kärcher introduceert nieuw pistool voor hogedrukreinigers

Launching Partners