Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voorpret Interclean Amsterdam 2022: floorplan is bekend

De schoonmaakbranche heeft iets om zich op te verheugen. In 2022 vindt namelijk de Interclean Amsterdam weer als vanouds plaats in de RAI Amsterdam. De voorpret kan alvast beginnen, want het floorplan van de schoonmaakbeurs is al bekend.

Van 10 tot en met 13 mei opent RAI Amsterdam weer haar deuren om schoonmaakprofessionals van over de hele wereld te ontvangen. Dan vindt namelijk de Interclean Amsterdam 2022 plaats.

Ook interessant

En al hoewel we nog eventjes moeten wachten, kan de voorpret alvast beginnen. Interclean heeft namelijk het floorplan voor de beurs in Amsterdam op haar website gepubliceerd.

Van Robot Arena tot Healthcare Cleaning Lab

Naast de honderden exposanten die hun schoonmaakinnovaties zullen presenteren, zien we ondermeer de inmiddels bekende Robot Arena en Innovation Lab terug op de plattegrond.

Ook de Interclean Stage, waar demonstraties en symposia gehouden worden, heeft weer een mooie centrale plek gekregen. Verder keert ook het Healthcare Cleaning Lab weer terug, waar een brug wordt geslagen tussen de werelden van schoonmaak en infectiepreventie.

Lees ook

Meest recent

Innovatie

Partners