Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

CSU Innovatie Boost 2023 zet trends en inspiratie in de schijnwerpers

De wereld en ook de arbeidsmarkt zijn aan het veranderen. Denk aan het hybride werken, de krapte op de arbeidsmarkt en de groeiende aandacht voor duurzaamheid. Stuk voor stuk factoren die ook van invloed zijn op het schoonmaakwerk. De nieuwste trends en innovaties komen aan bod tijdens het online event CSU Innovatie Boost 2023.

De CSU Innovatie Boost duurt van 6 tot en met 10 februari. Tijdens het online event zijn er twintig interactieve sessies van uiteenlopende sprekers en organisaties om uit te kiezen. Professionals uit de facilitaire wereld brengen de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom innovatie en een duurzame arbeidsmarkt en samenleving voor het voetlicht.

Keynotes

Bij de start van het event is er aandacht voor de identiteit en de ambities van CSU. Gedurende de week zijn er sessies en ook keynotes. Zo vertelt Maria van der Heijden, directeur MVO Nederland, over het streven naar klimaatneutraal, circulair en inclusief werken, geeft Jeroen van Hoof, CEO Koninklijke Jaarbeurs een toelichting op hun bekroonde stappen in verduurzaming en legt Klaas Dijkhoff uit hoe je anderen kunt beïnvloeden de juiste keuzes en beslissingen te nemen.

Lees ook

Trends uitlichten

Daarnaast is er een gevarieerd aanbod van inspirerende sessies. Een voorbeeld is de sessie over de trends en resultaten van het Nationaal Onderzoek Facilitaire Innovatie 2023. Een nieuwe hybride en duurzame werkomgeving staat centraal in de sessie Smart Work Xperiences. Suzanne Brackmann geeft tips over aanbesteding, Marjolein ten Hoonte vertelt hoe ons denken over werk en de arbeidsmarkt oplossingen in de weg staat als je het hebt over een inclusieve arbeidsmarkt.

Persoonlijk programma samenstellen

Het volledige programma van CSU Innovatie Boost 2023 is online te bekijken. Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos inschrijven en een persoonlijk programma samenstellen.

CSU sluit zich aan bij Partnerfonds Brainport

Branche Nieuws

CSU sluit zich aan bij Partnerfonds Brainport

CSU is het nieuwe jaar 2023 voortvarend begonnen. Zo heeft het bedrijf zich recent aangesloten bij Partnerfonds Brainport.
ISS en CSU allebei gecertificeerd als Top Employer

Ondernemen Nieuws

ISS en CSU allebei gecertificeerd als Top Employer

De facilitaire bedrijven ISS Facility Services en CSU zijn allebei opnieuw gecertificeerd als Top Employer. Dat maken beide organisaties bekend in een persbericht.
Hoe zet je de eerste stap naar digitalisering? (whitepaper)

Innovatie Digitalisering Whitepaper

Hoe zet je de eerste stap naar digitalisering?

De toekomst van schoonmaak? Die ligt in digitalisering. Daar zijn de meeste schoonmaak-professionals het inmiddels wel over eens. Zo blijkt uit onderzoek dat 62 procent van het Nederlandse MKB ‘meegaan in digitale ontwikkelingen’, ziet als een vereiste voor toekomstige groei van hun organisatie.
EW Facility Services en Hotelschool The Hague tevreden over samenwerking: “Het is fijn om een partij te hebben die meedenkt met de organisatie”

Ondernemen Nieuws

EW Facility Services en Hotelschool The Hague tevreden over samenwerking: “Het is fijn om een partij te hebben die meedenkt met de organisatie”

Sinds eind vorig jaar is EW Facility Services verantwoordelijk voor de schoonmaak, glasbewassing en specialistisch onderhoud van de vier locaties van Hotelschool The Hague (HTH). Zij vinden elkaar in de thema’s beleving en hospitality en in hun ambities op duurzaamheid en innovatie.

Meest recent

Innovatie

Partners