Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Tork lanceert nieuwe microvezel reinigingsdoeken

Tork, een merk van Essity, introduceert twee nieuwe oplossingen voor oppervlaktereiniging ter aanvulling op het al bestaande assortiment: de Tork Microvezel Reinigingsdoek voor eenmalig gebruik en Tork Microvezel Herbruikbare Reinigingsdoek. Microvezel heeft namelijk bewezen het ultieme materiaal te zijn voor reinigingsdoeken en dragen bij aan een veiligere en schonere omgeving.Volg Service Management op LinkedIn:

Het grote voordeel van microvezeldoeken is hun vermogen om alle deeltjes die het schoonmaakoppervlak vervuilen, op te nemen en vast te houden. Dit betekent dat micro-organismen, stof en vuil juist worden verwijderd in plaats van met de doek over het oppervlak te worden geduwd.

Juiste producten zijn essentieel

“Nu de eisen aan de hygiënenorm hoger zijn, is het essentieel om de juiste reinigings- en desinfectieproducten te gebruiken. Deze microvezeldoeken van Tork leveren onmiddellijk uitstekende resultaten waardoor schoonmakers die onder grote druk staan snel verder kunnen gaan met de volgende taak.” aldus Magdalena Konieczna, Senior Product Manager Wiping & Cleaning.

Lees ook: 
Wat is beter? Biobased reinigen door verneveling of met microvezel en water?
‘Laat de microvezeldoek het werk doen’
Gebruik disposable microvezeldoeken scheelt water en stroom

Meest recent

Innovatie

Launching Partners