Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

SieV en Nocore slaan handen ineen voor "minder kopzorgen" voor mkb

Schoonmaken is een Vak (SieV) slaat de handen ineen met schoonmaaksoftwareleverancier Nocore. Samen bieden zij de schoonmaakbedrijven die lid zijn van de mkb-branchevereniging een softwareoplossing voor 100 procent controle op de correcte uitvoering van salarissen.

V.l.n.r.: Ad Klösters (Nocore), Frank Verberne (bestuurslid SieV), Laetitia Simonis (vice-voorzitter SieV) en Maurice Rutgerink (voorzitter SieV)

Dankzij de samenwerking kunnen SieV-leden met korting een softwarepakket afsluiten om de loonverwerking te automatiseren. Omdat Nocore de loonverwerking volgens Cao-eisen verwerkt, weten de schoonmaakbedrijven zeker dat zij hieraan voldoen. Hiervoor is dan geen externe boekhouder meer nodig.

Minder kopzorgen

"Doordat Nocore het verloningsproces kan automatiseren, leidt dat tot heel veel minder – of eigenlijk geen – gedoe en kopzorgen", zegt Laetitia Simonis, vicevoorzitter SieV, over de samenwerking.

Lees ook:

Ad Klösters van Nocore vult aan: “Wij helpen meer dan 900 bedrijven uit de schoonmaak- en flexbranche met onze geïntegreerde software-oplossing (ERP). Hierdoor weten wij wat er speelt en hoe wij hen het beste kunnen ondersteunen bij commerciële, operationele en financiële processen."

Je wilt geen fouten maken in de loonverwerking en risico lopen dat het niet volgens Cao-eisen gebeurt.

"De loonverwerking is een proces dat veel tijd kost en goed moet gebeuren", vervolgt Klösters. "Je wil daarin geen fouten maken en risico lopen dat het niet volgens Cao-eisen gebeurt. Met onze software kunnen we dit proces overnemen. Dat betekent efficiency, tijdwinst en minder stress voor bedrijven. Samen met SieV richten we ons op ondersteuning van het klein-MKB. Het automatiseren van hun loonverwerking betekent voor hen echt een zorg minder waardoor zij zich kunnen richten op hun core business.”

Onderzoek: werknemers worden gelukkiger van minder administratie

Innovatie Digitalisering Nieuws

Onderzoek: werknemers worden gelukkiger van minder administratie

Een groot deel van de Nederlandse werknemers zou niet alleen productiever (21%), maar ook gelukkiger zijn (25%) als zij minder tijd hoefden te besteden aan het indienen van declaraties.
Kaleidon slachtoffer van cyberaanval

Branche Nieuws

Kaleidon slachtoffer van cyberaanval

Facilitair adviseur en opleider Kaleidon is onlangs slachtoffer geworden van een grote cyberaanval. Tijdens de aanval heeft er geen datalek plaatsgevonden, laat de organisatie achter onder meer SVS, UL-Team en CSG weten.
FacilityApps en Plastiflex bundelen krachten voor slimme stofzuigers

Innovatie Nieuws

FacilityApps en Plastiflex bundelen krachten voor slimme stofzuigers

Softwareleverancier FacilityApps en stofzuigslangproducent Plastiflex hebben hun krachten gebundeld. Samen creëerden zij het eerste echte App-ecosysteem voor slimme commerciële stofzuigers. Dat betekent dat de stofzuigers van IoT-toepassingen worden voorzien. 
Reserveerapp en online contractmanagementsysteem gaan samenwerken

Innovatie Verdieping

Reserveerapp en online contractmanagementsysteem gaan samenwerken

Approxx en Consensus Group gaan samenwerken. De eerste biedt de Flexapp (een werkplekreserveer- en optimalisatietool ) en de tweede biedt een  facilitaire online contractmanagementsysteem voor kostenbeheersing. Deze heet Ant Solutions.Volg Service Management op LinkedIn:
BOMA lanceert nieuwe app: BOMA in the Pocket

Middelen & materialen Nieuws

BOMA lanceert nieuwe app: BOMA in the Pocket

BOMA heeft een nieuwe app gelanceerd: BOMA in the Pocket (BiP). De app moet het managen van schoonmaak een stuk simpeler maken. Van het scannen van een product om er alle informatie over te vinden, het gebruik van een machine checken tot aan het doen van een serviceaanvraag vanaf de werkvloer. 

Meest recent

Innovatie

Partners