Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Reserveerapp en online contractmanagementsysteem gaan samenwerken

Approxx en Consensus Group gaan samenwerken. De eerste biedt de Flexapp (een werkplekreserveer- en optimalisatietool ) en de tweede biedt een  facilitaire online contractmanagementsysteem voor kostenbeheersing. Deze heet Ant Solutions.Volg Service Management op LinkedIn:

“Deze combinatie biedt dé ideale oplossing voor maximale flexibiliteit en biedt tevens de mogelijkheid veilig, overzichtelijk en met flexibele facilitaire kosten terug te keren naar de eigen werkplek”, zegt Rob Boele van de Consensus Groep. “Enerzijds biedt deze samenwerking middels de FlexApp, optimale flexibiliteit & veiligheid qua werkplek, anderzijds wordt via het beheersysteem Ant Solutions,  een maximale beheersing van de facilitaire kosten geboden.”

Reserveren werkplek

Via de FlexApp is het mogelijk op afstand een werkplek, die voldoet aan de richtlijnen van de RIVM, binnen de reguliere werkomgeving te reserveren. En  op basis van het daadwerkelijke aanwezigheidsniveau kunnen de diverse facilitaire kosten binnen het beheersysteem Ant Solutions steeds adequaat afgeschaald of opgeschaald  worden. Boele: “Flexapp en Ant Solutions zijn open data solutions zodat een connectie met de bestaande netwerkomgeving niet nodig is. Bovendien zijn beide systemen snel toepasbaar en desgewenst separaat of gefaseerd in te zetten.”

Op de foto van links naar rechts:  Henk Cornelisse( Facility Specialists), Edward van Zuidam (Approxx), Sander Munsterman(Approxx), Rob Boele (Consensus Group) en Eric de Jong (In2mediair).

Lees ook
BOMA lanceert nieuwe app: BOMA in the Pocket
Ook Duitse schoonmaakmarkt krijgt klappen door coronacrisis

Meest recent

Innovatie

Launching Partners