Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hoogwerker: ook 12,5 meter horizontaal uit te schuiven

Een hoogwerker die ook nog eens 12,5 meter horizontaal kan uitschuiven. Degenaar Gevelonderhoud nam deze onlangs met veel plezier in ontvangst.

Degenaar Gevelonderhoud uit Den Haag kreeg twee machines geleverd van HDW Nederland uit Ridderkerk: Een Teupen Leo36T spinhoogwerker en een Versalift VTX-240 autohoogwerker. Met de levering van de VTX-240 heeft Degenaar een primeur te pakken, stelt de leverancier. “De eerste, in Nederland geleverde, Versalift VTX-240 aan een eindgebruiker.”

Hoogwerker kan bij lastige plaatsen komen

Eigenaar Jan Degenaar is volgens het bericht zeer enthousiast over deze machine. “Deze kniktelescoop heeft een maximale werkhoogte van 24,2 meter. In tegenstelling tot reguliere hoogwerkers, die alleen verticaal uitschuiven, kan de VTX-240 door middel van een knikpunt op maximaal 11 meter, ook nog eens 12,5 meter horizontaal uitschuiven. Hierdoor kunnen we op plaatsen komen die met andere hoogwerkers niet of lastig te bereiken zijn.”

Na aflevering werd hoogwerker meteen ingezet

Daarnaast biedt de machine volgens Degenaar standaard een variabel afstempelprogramma, een stempelautomaat, een zogeheten coming home-functie en een auto start up-functie. “Meteen na de aflevering is de machine op karwei gegaan. De jongens zijn blij met de eenvoudige bediening, goed afleesbaar display in de werkbak en snelle werking van de machine.”

Launching Partners