Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

5 september: Deadline inschrijvingen Golden Service Awards

5 september 2019

Op 5 september sluiten de inschrijvingen voor de Golden Service Awards 2019. Nomineer dus snel jouw schoonmaaktoppers!

Twee nieuwe categorieën

De Golden Service Awards zijn dit jaar groter dan ooit, onder andere dankzij de toevoeging van de twee nieuwe categorieën. Waarom is ervoor gekozen om die toe te voegen? Marjolijn Hoogendam, juryvoorzitter van de GSA: “We hadden het gevoel dat door maar één schoonmaker in de spotlight te zetten, we veel andere belangrijke en mooie mensen uit de branche misten. Een goede operationeel leidinggevende kan namelijk ook het verschil maken. En soms maakt de dynamiek en samenwerking van een heel team dat verschil. Dan komen de goede prestaties niet door slechts één schoonmaker. Dus met de nieuwe categorieën hopen we meer mensen én hun prestaties in de branche te betrekken en uit te lichten.”

Uitreiking Golden Service Awards op 28 november

Wat kunnen we verwachten van de prijsuitreiking, aansluitend aan het OSB-congres, op 28 november? Hoogendam: “Ten eerste heel veel mooie verhalen en goede ideeën. Elk jaar weer worden we verrast. Ik hoop ook echt dat de bezoekers van het OSB-congres allemaal komen kijken en luisteren naar de uitreiking, ook al doen zij zelf niet mee met de verkiezingen. Volgens mij kunnen ze daar veel inspiratie vandaan halen, want de ideeën van de winnaars en finalisten zijn vaak nuttig voor de hele branche, zelfs als het om iets kleins gaat”, zegt Hoogendam.

“En natuurlijk wordt het gewoon een heel gaaf evenement, waarbij we recht doen aan alle finalisten. Zoals een award uitreiking hoort te zijn: eervol, trots, mooi, vol entertainment én gezellig. Een dag waarbij je met een ‘wow’-gevoel naar huis gaat!”

Tot 5 september kunnen schoonmaakbedrijven hun toppers nomineren voor de titels Schoonmaker van het Jaar, Schoonmaakteam van het Jaar en Leidinggevende van het Jaar. Ga naar www.goldenserviceawards.nl voor meer informatie en om genomineerden in te schrijven.

Volg Service Management op LinkedIn

Gegevens

Datum:
5 september 2019
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Deze website is ontwikkeld voor Internet Explorer 9 of hoger, werk uw browser a.u.b. bij naar een recentere versie.