Laden Evenementen

« Alle Evenementen

5 november: CSU Hospitality Congres ‘The future of hospitality’

november 5 @ 12:00 - 17:00

CSU organiseert het congres ‘The future of hospitality’ op donderdag 5 november 2020 van 12.00 tot 17.00 uur in de Efteling.

“Niet volledig in de vorm zoals we het congres het liefste zouden organiseren, maar verheugd dat we onze “traditie” kunnen voortzetten! We mogen op dit moment 150 mensen op locatie ontvangen met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. Voor iedereen die digitaal wil deelnemen, is er de livestream”, aldus CSU.

KEY NOTES
Het 7e CSU Hospitality Congres belooft een leuke, prikkelende middag te worden. Dagvoorzitter Art Rooijakkers en inspirerende keynote sprekers Aljan de Boer en Nancy Rademaker nemen de gasten mee in de veranderde wereld van innovatie, digitalisering en hospitality. Hoe ziet de nieuwe toekomst van hospitality eruit? Zien we een versnelling in innovaties? En wat zijn de behoeften van Nederlanders als we terugkeren naar kantoor? En wat is het effect (geweest) van de pandemie op de verschillende generaties in Nederland?  Vragen die interessante antwoorden en inzichten beloven! Dit alles omlijst met leuk en verrassend entertainment.

INNOVATIE AWARD
Tijdens het congres wordt ook de winnaar van de CSU Innovatie Award 2020 bekend. Deze award reiken ze voor de 3e keer uit aan dé student, start-up of jonge ondernemer met het beste innovatieve en impactvolle idee voor de facilitaire branche. Het winnende idee ontvangt een investeringsbudget van €10.000,- en een succesversneller in de vorm van professionele ondersteuning.

CSU Hospitality Congres: hospitality draait om gevoel, niet om cijfertjes

Gegevens

Datum:
november 5
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://servicemanagement.nl/csu-hospitality-congres-hospitality-draait-om-gevoel-niet-om-cijfertjes/
Deze website is ontwikkeld voor Internet Explorer 9 of hoger, werk uw browser a.u.b. bij naar een recentere versie.