Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

4 september: VSR zomerevent

september 4 @ 15:00 - 18:30

Op 4 september 2019 vindt het jaarlijkse Zomerevent van de VSR plaats. Vanaf 15:00 uur verwelkomt de vereniging haar genodigden in Woerden, bij MeetINoffice. 

Meten van beleving

“Het programma van het Zomerevent is opgesplitst in twee heel verschillende maar in actualiteit gelijkwaardige onderdelen”, valt de lezen in de aankondiging. Als eerste staat het objectief meten van beleving en prestaties van werkomgevingen centraal met een lezing over de wereldwijd toegepaste Leesman-index, door Gideon van der Burg, Managing Director Benelux van Leesman.

Duurzaamheid en circulariteit in de schoonmaak

Deze presentatie wordt gevolgd door een bijdrage van Nederlands’ bekendste meteoroloog en weerpresentator Gerrit Hiemstra over de gevolgen van klimaatverandering voor onze samenleving in relatie tot duurzaamheid en circulair ondernemen (in de schoonmaakbranche).

Het VSR Zomerevent wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Meer informatie en aanmelden.

Voor meer informatie en het volledige programma ga naar: vsr-zomerevent-2019.event-informatie.nl. De registratie van dit event is persoonsgebonden. Genodigden hebben een uitnodigingsmail ontvangen met een persoonlijke aanmeldlink waarmee men zich kan aanmelden. Indien u wilt deelnemen en u geen uitnodiging heeft ontvangen, kunt u dit via e-mail melden aan info@vsr-org.nl onder vermelding van uw naam en contactgegevens. Deelname is gratis.

Gegevens

Datum:
september 4
Tijd:
15:00 - 18:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Website:
https://vsr-zomerevent-2019.event-informatie.nl/

Locatie

MeetINoffice Woerden
De Bleek 13
Woerden, 3447 GV Nederland
+ Google Maps

Organisator

VSR
Website:
http://www.vsr-org.nl/
Deze website is ontwikkeld voor Internet Explorer 9 of hoger, werk uw browser a.u.b. bij naar een recentere versie.