Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

28 november: uitreiking Golden Service Awards

28 november 2019 @ 17:00 - 20:00

Stichting Golden Service Awards (GSA), Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) en Service Management, het grootste platform in de professionele schoonmaak, maken zich samen sterk door een bundeling van activiteiten op 28 november 2019, dé dag met aandacht voor de schoonmaak.

De GSA organiseert al jaren de Golden Service Awards en OSB heeft een jaarlijks congres voor leden en relaties. Hiermee constateerden beide partijen dat zij eenzelfde visie hebben op het belang van positieve aandacht voor de belangrijke rol van schoonmakers. Gezamenlijk optrekken versterkt het effect, was de conclusie na overleg. Al snel was een samenwerking geboren. “Beide evenementen versterken elkaar”, aldus OSB-directeur Hanny van den Berg. Tirza Dingelstad van de Stichting GSA: “Het is goed dat er hiermee nog meer aandacht komt voor de toegevoegde waarde van ons mooie schoonmaakvak.”

Naast beste schoonmaker, ook beste leidinggevende en beste schoonmaakteam

De GSA kent dit jaar een andere opzet. Dingelstad: “We willen de schijnwerpers zetten op meerdere disciplines in onze branche.” Naast Schoonmaker van het Jaar voor Nederland, worden nu ook de Leidinggevende van het Jaar en het Schoonmaakteam van het Jaar verkozen. Wie meer informatie over de verkiezingen wil, kan terecht op www.goldenserviceawards.nl. Daar zijn ook de criteria te vinden waarop de jury beoordeelt. 

Hart voor het vak

De jury is op zoek naar betrokken schoonmakers met hart voor het mooie schoonmaakvak. En naar leidinggevenden die de spil vormen tussen opdrachtgever, hun eigen leidinggevende, gebruikers van het object en hun schoonmaakteam. Bij het schoonmaakteam gaat het vooral om schoonmakers die samen het beste schoonmaakteam van Nederland vormen.

Programma en locatie

De uitreiking van de Golden Service Awards vindt plaats direct na het jaarlijkse OSB-congres. Het programma van het congres eindigt om 16:00 uur met een borrel en om 17:00 start het feestelijke programma van de prijsuitreiking. Dit duurt tot ongeveer 20:00 uur. Deze bijzondere dag vindt plaats bij Buitenplaats Kameryck in Kamerik. Voor meer informatie, ga naar www.goldenserviceawards.nl

Impressie uitreiking Golden Service Awards 2018

Volg Service Management op LinkedIn

Gegevens

Datum:
28 november 2019
Tijd:
17:00 - 20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
https://www.goldenserviceawards.nl/

Locatie

Buitenplaats Kameryck
Oortjespad 3
Kamerik, 3471 HD
+ Google Maps

Organisator

Golden Service Awards
E-mail:
info@goldenserviceawards.nl
Deze website is ontwikkeld voor Internet Explorer 9 of hoger, werk uw browser a.u.b. bij naar een recentere versie.