Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

26 maart: ledenbijeenkomst AWOG

21 maart 2018 @ 16:30 - 20:00

Uw organisatie bestaat uit mensen. Die maken of breken de organisatie. Door mensgericht te organiseren is het mogelijk om blijvende successen te boeken.

Betere prestaties voor de organisatie en gelukkige mensen; een win-win situatie dus voor de werkgever en zijn werknemers! Maar hoe doet u dat als ondernemer? Hoe zorgt u ervoor dat u de kracht van uw glazenwassers losmaakt? Hoe zorgt u dat uw medewerkers betrokken zijn?

Kom naar de AWOG ledenbijeenkomst op maandag 26 maart om antwoord te krijgen. Laat u informeren en inspireren!

Datum en locatie
De AWOG ledenbijeenkomst vindt plaats op maandag 26 maart aanstaande in Muziekcentrum van de Omroep (Heuvellaan 33, 1217 JL) in Hilversum.

Programma
16.30 uur Ontvangst met koffie en thee

17.00 uur Opening en OSB Nieuws: o.a. Edwin Mol (nieuw bestuurslid) stelt zich aan u voor, opleidingen, arbeidsmarktcampagne, gebruik rescue harnas bij ontsnappen en beredderen uit een gevelonderhoudsinstallatie, cao-onderhandelingen.

17.30 uur Hoe zorgt u voor People Power? Als oprichter van People Power werkt Glenn van der Burg elke dag vol vuur aan mensgericht organiseren voor betere prestaties en gelukkigere mensen.
Elke maandag presenteert hij een radioprogramma over de kracht van mensen in organisaties.
Glenn gaat met u in gesprek over mensgericht organiseren en de voordelen hiervan voor uw organisatie. “Het gaat immers om wat mensen kunnen worden, niet om wat ze zijn geweest”, aldus Glenn.

18.15 uur Pauze met broodjes

19.00 uur Best Practices: Hoe organiseert u mensgericht in uw eigen organisatie? Hoe doen glazenwassersbedrijven dat? Luister naar voorbeelden van o.a. Laetitia Simonis (Dolmans Specialistische Reiniging) en Mariëlle Goudbeek (Dros Schoonmaakdiensten B.V.). Ga in gesprek en deel uw eigen succesverhalen. Het doel is dat alle deelnemers naar huis gaan met (nieuwe) ideeën over het vergroten van de betrokkenheid van personeel.

20.00 uur Borrel en netwerken

Aanmelden:
Ga via osb.nl naar Ledennet en meld u aan voor de AWOG bijeenkomst op 26 maart 2018.

Gegevens

Datum:
21 maart 2018
Tijd:
16:30 - 20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
www.osb.nl

Organisator

OSB
Telefoon:
(073) 648 38 50
E-mail:
info@osb.nl
Site:
www.osb.nl

Locatie

Muziekcentrum van de Omroep
Heuvellaan 33
Hilversum, 1217 JL Nederland
+ Google Maps
Deze website is ontwikkeld voor Internet Explorer 9 of hoger, werk uw browser a.u.b. bij naar een recentere versie.