Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

24 januari: Uitreiking Best Practice Award

24 januari 2019 @ 10:00 - 19:00

Op 24 januari 2019 wordt tijdens de Vakbeurs Facilitair, in de Jaarbeurs Utrecht, de zevende Best Practice award uitgereikt. Deze award wordt uitgereikt aan partijen die samen het gedachtegoed van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag Schoonmaak- en Glazenwassers succesvol in de praktijk brengen.

Aanmelden voor uitreiking

Bijwonen van de uitreiking van de award is helemaal gratis. U moet zich wel van te voren aanmelden via de Code Schoonmaak.

Vier finalisten in de running

 •  Fluvius, Toletto en Nederrijn Schoonmaak: Kruisbestuiving door ketenintegratie
  Scholenkoepel DeBasisFluvius in Arnhem had genoeg van vieze en vervuilde toiletten. Om dit probleem bij de bron aan te pakken, is een nieuwe, beter schoon te houden toiletgroep geïnstalleerd. Samen met de schooldirecteur bedacht schoonmaakster Wilma Wilma’s
  Wervelende WC Wedstrijd, met als einddoel: wie weet de toiletten het schoonst te houden?
 • GOM Hospitality en Ibis Styles Haarlem City: One team, one goal
  Ibis Styles Haarlem City hotel behandelt de schoonmakers van Gom niet als inleen maar als eigen personeel. Werknemers van Gom krijgen oprechte aandacht, worden bij het proces betrokken en gewaardeerd. Ze zijn een belangrijk deel van het proces en het team.
  Ibis vindt het de normaalste zaak van de wereld om de schoonmakers goed en fatsoenlijk te behandelen. Met als doel: een tevreden gast.
 • Toekomst Schoonmaakbedrijf B.V., Hutten Catering en vanderLande Industries: Samen aan de slag
  Opdrachtgever van Toekomst Schoonmaakbedrijf en Hutten Catering is vanderLande Industries. De drie partijen hebben bekeken in hoeverre het mogelijk is om schoonmakers extra uren in de catering te laten werken en cateringmedewerkers extra uren in de
  schoonmaak te laten werken. Dit leidt tot bredere en duurzamere inzetbaarheid van schoonmaakmedewerkers en cateringmedewerkers én een hoger inkomen.
 • Universiteit van Amsterdam en Hogeschool van Amsterdam: Waardering voor de schoonmaker
  Een gelukkige schoonmaker is een goede schoonmaker, is de gedachte van UvA en HvA. Schoonmakers moeten zich dus gewaardeerd voelen. Daarom hebben de UvA en HvA met de schoonmakers gesproken om hen te vragen naar verbetermogelijkheden en knelpunten in een nieuw contract. Bij de aanbesteding is inschrijvers gevraagd hoe zij invulling gaan geven aan de feedback van de schoonmakers.

Gegevens

Datum:
24 januari 2019
Tijd:
10:00 - 19:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.codeschoonmaak.nl/best-practice-award-2018/

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
Utrecht, 3521 AL
+ Google Maps
Site:
http://www.jaarbeurs.nl/
Deze website is ontwikkeld voor Internet Explorer 9 of hoger, werk uw browser a.u.b. bij naar een recentere versie.