Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

21 mei: VSR Kennisevent met thema circulariteit

21 mei 2019 @ 08:00 - 17:00

21 mei is het weer zover: het jaarlijkse kennisevenement van VRS. Het thema van de dag is de circulaire economie in de schoonmaakbranche. 

Circulariteit in Facility Management en schoonmaak

Tijdens het kennisevenement gaan diverse sprekers vanuit de praktijk in het op onderwerp circulariteit, waarbij er ook specifiek wordt ingegaan op circulariteit in Facility Management en in de schoonmaakbranche.

Key Note Speaker Ruud Koornstra

Ruud Koornstra zal zijn bijdrage als Key Note Speaker toespitsen op duurzaamheid en circulariteit in algemene zin. Hij weet waar hij over praat: sinds 2001 houdt hij zich voornamelijk bezig met de oprichting van duurzame ondernemingen. Sinds november 2016 is hij voorzitter van de duurzame ondernemersvereniging De Groene Zaak. Hij staat op plaats 15 van de Duurzame 100 van Trouw. Tijdens de Nationale Klimaattop werd Koornstra benoemd tot de eerste ‘Nationale Energiecommissaris’.

Oud-voorzitter VSR Jacco Vonhof

Ook oud-voorzitter van VSR en huidig voorzitter van MKB-Nederland Jacco Vonhof zal zijn opwachting maken en zijn visie op het thema geven. Het is daarnaast een mooie gelegenheid om hem als oud-voorzitter formeel uit te zwaaien.

Volledig circulair gebouw

Het evenement zal plaatsvinden in het volledig circulaire gebouw “Circl” in Amsterdam. Een rondleiding onder leiding van Merijn van den Bergh, directeur van Circl, en zijn medewerkers staat ook op het programma.

Programma en uitnodiging volgen nog

Het volledige programma volgt nog. Leden krijgen een uitnodiging via de mail.

Gegevens

Datum:
21 mei 2019
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Circl
Gustav Mahlerplein 1B
Amsterdam,
+ Google Maps

Organisator

VSR
Website:
http://www.vsr-org.nl/
Deze website is ontwikkeld voor Internet Explorer 9 of hoger, werk uw browser a.u.b. bij naar een recentere versie.