Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

2 september: VSR-webinar ‘De wereld verandert, de mens niet…’

2 september 2020 @ 13:00 - 14:30

Onder leiding van moderator Rita Brouwer (voorzitter van de Commissie Mens en Markt van VSR en Manager Service Concepts bij Alpheios) zullen twee deskundigen hun licht laten schijnen over de mens in de schoonmaakbranche in deze roerige tijden.

Jacco Vonhof (voorzitter MKB-Nederland en voormalig voorzitter VSR) zal (ook) als ondernemer in de schoonmaakbranche zijn visie op het thema geven en van gedachten wisselen met Angelique Schuitemaker. Angelique is Directeur van het Institute for Positive Health (IPH). Zij zal vanuit haar specifieke achtergrond het thema belichten. In Positieve Gezondheid staat een betekenisvol leven centraal. Onderwerpen die aan de orde komen zijn o.m.: sociale innovaties (zelfsturing, dagschoonmaak), opleidingen, werknemersgeluk, werkdruk en betekenisvol werk.

Webinar vervangt VSR-Zomerevent

Het webinar komt in de plaats van het VSR-Zomerevent dat jaarlijks wordt georganiseerd op de eerste woensdag in september maar nu onder invloed van de corona-perikelen niet doorgaat. De uitnodiging voor het webinar met een persoonlijke aanmeldlink is eerder deze week verzonden aan alle contactpersonen van VSR.

Heeft u nog geen uitnodiging met link ontvangen, stuur dan een e-mail naar info@vsr-schoonmaak.nl

Gegevens

Datum:
2 september 2020
Tijd:
13:00 - 14:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.vsr-schoonmaak.nl/actueel/nieuws/vsr-webinar-de-wereld-verandert-de-mens-niet
Deze website is ontwikkeld voor Internet Explorer 9 of hoger, werk uw browser a.u.b. bij naar een recentere versie.