Laden Evenementen

« Alle Evenementen

18 t/m 20 maart: World Workplace Europe 2020

maart 18 @ 08:00 - maart 20 @ 17:00

Het programma voor World Workplace Europe 2020, dat van 18 tot 20 maart gehouden wordt in de Kromhouthal in Amsterdam, is bekend. Op de line-up voor het congres staan keynotes van Anders Indset, Wouter Truffino en Johnny Sundin. Dat hebben organisatoren FMN en IFMA bekendgemaakt.

World Workplace Europe 2020 heeft als thema ‘Future for Facilities’ en kent een vol programma met inhoudelijke sprekers, debatten en workshops, en een sterk toekomstgerichte invulling die wordt ingeleid door deze keynotes:

  • Anders Indset is een van ‘s werelds belangrijkste business-filosofen en een vertrouwde sparringpartner voor internationale CEO’s en politiek leiders. Door de media aangeduid als de ‘Rock-’n-Roll-Plato’ of ‘Digital Jesus’ is Indset met zijn benadering van praktische filosofie een van de meest gevraagde keynotes van dit moment.
  • Wouter Truffino is CEO en oprichter van Holland ConTech & PropTech, hét innovatie-ecoysteem voor de bouw- en vastgoedsector van Nederland. Daarnaast is hij CEO en oprichter van Global PropTech dat op wereldwijde schaal innovatieve techbedrijven en corporates met elkaar verbindt om de krachten te bundelen en samenwerking te creëren voor een betere bebouwde omgeving. Wouter behoort tot de ‘top 10 influencers of the world in PropTech’ en ‘een van de 50 toekomstmakers van Nederland’.
  • Trendwatcher Johnny Sundin neemt de bezoekers mee op een tot nadenken stemmende trip naar het leven in de toekomst. Met scherpzinnige analyses verkent hij met ons de spannende grens tussen heden en toekomst, tussen analoge en virtuele werkelijkheid, tussen nanotechnologie en een kosmisch perspectief. Met zijn achtergrond in media, events en communicatie, deelt Sundin zijn ervaring en kennis van onze gewoonten, houding en ideeën, zowel ten opzichte van succes als onze veranderingsbereidheid.

Facility manager transformeert naar hypersociale ICT’er

Natalie Hofman, voorzitter FMN: “De facility manager ondergaat al enige tijd een transformatie naar een hypersociale ICT’er. De werkplek, de verduurzamingsopgave en de digitale transformatie in kantoren vragen om nieuwe kennis en inspiratie op deze gebieden. Voor WWE20 in Amsterdam heeft FMN samen met IFMA een mooi inhoudelijk programma samengesteld dat daar invulling aan geeft.

Als voorzitter van FMN kijk ik ernaar uit om geïnspireerd te worden door Wouter Truffino, een internationale proptech influencer die ons meeneemt in de digitale transformatie. Maar ook Johnny Sundin die zorgt dat onze hersenen niet alleen gezond maar ook gelukkig zijn. Anders Indset is een Zweedse filosoof die ons laat zien hoe het zaken doen ook anders kan. Kortom, een inhoudelijk event voor het facility management en vastgoeddomein waar we door sprekers en in workshoppen worden meegenomen in de toekomst van ons vakgebied.”

Side-events

Onderdeel van het congres is ook een Charity Dinner dat dit jaar geld inzamelt voor de Europese Voedselbank. Daarnaast worden er ter afsluiting van het congres vier Facility Tours georganiseerd waarbij dit jaar onder andere Schiphol, Microsoft en het Van Gogh Museum de deelnemers een kijkje achter de schermen van hun organisatie gunnen.

Voor het volledige programma, meer informatie en tickets kun je terecht op: worldworkplaceeurope.ifma.org

Volg Service Management op LinkedIn


Gegevens

Begin:
maart 18 @ 08:00
Einde:
maart 20 @ 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://worldworkplaceeurope.ifma.org/

Locatie

kromhouthal Amsterdam
Gedempt Hamerkanaal 231
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps

Organisatoren

IFMA
FMN
Deze website is ontwikkeld voor Internet Explorer 9 of hoger, werk uw browser a.u.b. bij naar een recentere versie.