Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

ECMR op Interclean: transitie naar circulair ondernemen

Vooruitlopend op de ISSA/Interclean in de RAI in Amsterdam van 10 tot en met 13 mei vroeg Service Management Belgische en Nederlandse exposanten en buitenlandse partijen welke producten en diensten zij tijdens de vakbeurs onder de aandacht brengen. Dit keer ECMR. 

European Cleaning Machines Recycling (ECMR) is één van de bedrijven die zich inzet voor de transitie naar een circulaire economie in de reinigingsindustrie. André Vonk, mede-oprichter: ‘Wij zien circulair ondernemen als hét ondernemen van de toekomst. De ISSA/Interclean biedt ons de mogelijkheid om onze innovatieve oplossingen zowel voor de producenten, facilitaire dienstverleners, distributeurs en eindgebruikers voor het voetlicht te brengen.”

Ondernemingen bewust maken

“Na onze succesvolle deelname in 2014, zijn wij trots op het feit dat de gehele reinigingsindustrie onze uitgangspunten heeft omarmd. Tijdens de beurs brengen wij onze visie onder de aandacht en laten we bezoekers zien en voelen wat circulair ondernemen voor hen betekent. Ook door middel van voorwerpen die zij mee kunnen nemen. Ons doel? We willen iedere onderneming bewust maken van maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

Stand 07.528, www.ecmr.nu

Launching Partners